سارقانی که با آبمیوه مسموم در غرب تهران سرقت می‌کردند، دستگیر شدند

رئیس کلانتری 209 پایانه غرب، از دستگیری اعضای یک باند سرقت خبر داد و گفت: این متهمان که سوژه‌های خود را با آبمیوه مسموم، بیهوش کرده و سرقت می‌کردند، با تلاش ماموران این کلانتری دستگیر شدند.

سارقانی که با آبمیوه مسموم در غرب تهران سرقت می‌کردند، دستگیر شدند

سرگرد "مجید سلیمانی مقدم" رئیس کلانتری 209 پایانه غرب،، به تشریح این خبر پرداخت و گفت: بامداد روز گذشته ماموران گشت انتظامی این کلانتری در حال گشت‌زنی در محدوده اطراف پایانه مسافربری غرب تهران بودند که یکی از شهروندان سراسیمه به آنها مراجعه کرده و اظهار داشت که از سوی چهار سارق مورد سرقت قرار گرفته است. این مقام انتظامی عنوان داشت: این مالباخته در اظهارات خود بیان داشت که پس از خروج از پایانه مسافری چهار مرد به او مراجعه و پس از اظهار دوستی به وی آبمیوه تعارف کرده اند که پس از مصرف دچار بیهوشی شده و زمانی که به هوش آمده خود را در جنگلی پشت پایانه مسافربری در حالی که اموالش به سرقت رفته بود، یافته است.

وی افزود: با ارایه اطلاعات از سوی این شهروند مالباخته، پرونده ای در کلانتری تشکیل و تیمی از ماموران انتظامی این کلانتری با به دست آوردن مشخصات ظاهری و چهره متهمان به تعقیب و تحقیق در این خصوص پرداختند. سرگرد سلیمانی مقدم، تصریح کرد: پس از چند ساعت تعقیب و مراقبت و تحقیقات در این خصوص هر چهار سارق مذکور در محوطه پایانه مسافری غرب تهران مشاهده، در یک عملیات ضربتی دستگیر و به کلانتری منتقل شدند. کلانتر پایانه مسافربری غرب تهران، اظهار داشت: متهمان پس از حضور در کلانتری تحت بازجویی قرار گرفتند اما منکر اتهامات وارده شدند اما زمانی که با مالباخته روبرو شده و در بازرسی از وسایل آنها چند بطری آبمیوه و ماده بیهوشی کشف شد به ناچار لب به اعتراف گشوده و به خود اعتراف کردند. وی بیان داشت: با اعتراف متهمان پرونده مقدماتی برای تحقیقات بیشتر به پایگاه دوم آگاهی تهران بزرگ منتقل شد تا در خصوص سرقت های احتمالی دیگر این متهمان تحقیقات انجام شود و اموال مسروقه مالباخته به وی بازپس داده شد.

منبع: رکنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید