کرواسی برای یک فینال 120 دقیقه ای آماده است

ودران چورلوکا، مدافع تیم ملی کرواسی مدعی شد که تیمش آماده است در فینال هم 120 دقیقه بازی کند.

کرواسی برای یک فینال 120 دقیقه ای آماده است

کرواسی شب گذشته موفق شد در پایان وقت های اضافه، انگلیس را 2-1 شکست داده و راهی فینال جام جهانی شود. شاگردان دالیچ در هر سه دیدار مرحله حذفی جام جهانی، 120 دقیقه بازی کردند و حالا مدافع این تیم تاکید کرد که آنها آماده اند یک فینال دو ساعته نیز پیش رو داشته باشند.

او گفت:" هیچکس در ابتدای جام جهانی به ما باور نداشت ولی حالا ما در فینال هستیم و این دیوانه کننده است. آماده سازی خوبی داشتیم و با تلاشی که کردیم به این موفقیت رسیدیم و حالا باید بهتر از قبل ادامه دهیم. حتی اگر فینال هم 120 دقیقه طول بکشد، ما کاملا آمادگی اش را خواهیم داشت."

چورلوکا که در تیم لوکوموتیو مسکو توپ می‌زند، اولین بازیکن از لیگ روسیه است که در فینال جام جهانی بازی می‌کند. او ادامه داد:" از این موضوع اطلاع نداشتم ولی شاید بازی بعدی نیمکت نشین نباشم. هیچگاه از تغییرات مربی اطلاع نداریم. فعلا می‌توانم بگویم که ما خوب کار کردیم و هوشمندانه بازی کردیم."

منبع: ورزش سه

719

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • پلمب

    نباید