آرژانتین هم حریف برزیل نشد

تیم ملی والیبال برزیل توانست در آخرین بازی خود از هفته دوم لیگ ملت‌های ۲۰۱۹ در ژاپن، سه بر دو آرژانتین را شکست دهد.

آرژانتین هم حریف برزیل نشد

صبح امروز (یکشنبه) ۱۹ خرداد ماه ۱۳۹۸ در نخستین بازی روز آخر هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۱۹ دو تیم برزیل و آرژانتین به عنوان هم گروهی‌های ایران در این هفته به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه سه بر دو به سود آرژانتین پایان یافت تا برزیلی‌ها ششمین برد متوالی خود را کسب کنند.

در این دیدار ابتدا برزیلی‌ها با نتیجه ۲۰-۲۵ به برتری رسیدند اما در ادامه آرژانتینی‌ها ست‌های دوم و سوم را به ترتیب ۲۵-۲۱ و ۲۸-۲۶ با برتری پشت سر گذاشتند تا بازی به ست چهارم و پنجم بکشد. در دو ست پایانی اما این برزیلی‌ها بودند که با نتایج ۲۳-۲۵ و ۱۲-۱۵ آرژانتین را شکست داده و در مجموع ست شماری ۳ بر ۲ آلبی سلستهرا هم از پیش رو برداشتند.

در پایان این بازی، فدریکو پریرا با کسب ۲۶ امتیاز برای تیم آرژانتین، امتیاز آورترین بازیکن این دیدار شد، فاکونتو کونتهنیز توانست ۱۶ امتیاز را برای آرژانتین کسب کند.

در سوی دیگر نیز یوآندی لئال با کسب ۱۸ امتیاز برای تیم ملی برزیل، امتیاز آورترین بازیکن تیمش شد. همچنیندسوزا نیز توانست ۱۵ امتیاز را برای برزیل کسب کند.

منبع: ایسنا

2034

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید