بلوکه کردن پول‌های کمک به زلزله‌زدگان غرب ایران نقض حقوق بشر است

نایب رئیس خانه احزاب ایران با بیان اینکه بلوکه کردن پول‌های کمک به زلزله‌زدگان غرب ایران نقض حقوق بشر است، گفت: آل‌سعود در جهان اسلام با چراغ سبز استکبار جهانی، حقوق بشر را نقض می‌کند.

بلوکه کردن پول‌های کمک به زلزله‌زدگان غرب ایران نقض حقوق بشر است

به گزارش خبر فوری به نقل از فارس، فقدرت‌علی حشمتیان در تهران اظهار کرد: سازمان‌های بین‌المللی به وظایف خود در دفاع از حقوق بشر عمل نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه این سازمان‌ها با عبور از حقوق بشر تنها شعار حمایت از حقوق بشر را سر می‌دهند، تصریح کرد: رعایت حقوق بشر در عمل دیده نمی‌شود.

نایب رئیس خانه احزاب ایران با تأکید بر اینکه آل‌سعود در جهان اسلام با چراغ سبز استکبار جهانی ناقض حقوق بشر است، اضافه کرد: آن‌ها با چراغ سبز نشان‌ دادن آمریکا و رژیم صهیونیستی این جنایات را در یمن، عراق و سوریه با حمایت از گروه‌های تروریستی انجام داده‌اند.

حشمتیان با اشاره به اینکه بلوکه شدن پول‌های کمک به زلزله‌زدگان غرب ایران، نقض حقوق بشر است، افزود: ترامپ با این رفتار ضد بشری چهره زشت خود را نشان داد.

وی با بیان اینکه آن‌ها در جهان اسلام فاجعه به بار آوردند، اظهار کرد: آمریکایی‌ها در نقض حقوق بشر کم نگذاشتند و در دنیا این چهره زشت آن‌ها آشکار شده است.

منبع: فارس

58

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید