جهانگرد شترسوار به قم رسید

محمد امیری رودان جهانگرد شترسوار به قم رسید.

جهانگرد شترسوار به قم رسید

به گزارش خبر فوری ، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم، این جهانگرد که با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری هرمزگان و ایران و همچنین معرفی فواید شتر (اگرو تورسیم) سفر خود را در تاریخ 2 خرداد 98 از تالاب خور آذینی واقع در شهرستان سیریک آغازکرده است در تاریخ 4 شهریور به قم رسید.

به گفته این جهانگرد، او پس از عبور از استان‌های مختلف کشور به قم رسیده است و پس از عبور از استان البرز به قزوین رفته و سپس از مرز آستارا وارد آذربایجان می‌شود و با عبور از ۴۷ کشور و قاره‌های آسیا، اروپا، آفریقا، اقیانوسیه و آمریکا در نهایت از مرز ترکمنستان وارد ایران می‌شود.

گفتنی است امیری رودان یک ورزشکار و دبیر آموزش و پرورش بندرعباس است و تاکنون به مدت 10 سال است که جهانگردی برون مرزی خود را آغاز کرده و به روش سایکل توریست به کشورهای پاکستان، هندوستان، افغانستان، بنگلادش، تایلند، مالزی، اندونزی، تاجیکستان، ارمنستان، ترکیه، گرجستان و امارات متحده عربی سفر کرده است.

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید