در مجمع عمومی سازمان ملل؛

ترامپ در ادعایی: بلافاصله پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به توافق با ایران دست خواهیم یافت/ نیروی دریایی ایالات متحده اخیراً بیش از یک میلیارد بشکه نفت را از تنگه هرمز اسکورت کرده است

رئیس‌جمهور آمریکا سخنرانی خود در سازمان ملل را با تعریف و تمجید از آمریکا آغاز کرد و مدعی شد که ایالات متحده بازگشته است و این کشور امروز قوی‌تر از هر زمان دیگری است.

ترامپ در ادعایی: بلافاصله پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به توافق با ایران دست خواهیم یافت/ نیروی دریایی ایالات متحده اخیراً بیش از یک میلیارد بشکه نفت را از تنگه هرمز اسکورت کرده است

دونالد ترامپ روز سه‌شنبه ادعا کرد: اقتصاد ما مایه غبطه جهانیان است و تمام جهان به واسطه ثروت، قدرت و شتابِ ایالات متحده‌ای که جانی تازه گرفته است، در حال اوج گرفتن است.

وی در ادامه سخنان خود به موضوع جنگ با تهران پرداخت و بار دیگر اعلام کرد که «هرگز اجازه نخواهم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد».

ایران بارها اعلام کرده که برنامه هسته‌ای‌اش صلح‌‎آمیز و قصدی برای ساخت بمب اتم ندارد.

او افزود: سال گذشته، پس از آغاز به کار، مذاکراتی را با ایران آغاز کردم و در ازای پایان دادن به برنامه هسته‌ای، به آن‌ها پیشنهاد همکاری کامل اقتصادی دادم. اما آن‌ها نپذیرفتند. این اشتباه بزرگی بود.

تهران بارها بر حق مسلم خود بر استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای تاکید کرده و اعلام نموده که به هیچ‌وجه در این زمینه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

ترامپ در ادامه ادعا کرد که ایران موشکی ساخته که قادر به هدف قرار دادن اروپاست و هدف تهران این بود که «در پناهِ این سپرِ موشک‌های بالستیک، ساخت بمب هسته‌ای خود را تکمیل نماید».

رئیس‌جمهور آمریکا در باره تنگه هرمز ادعاهای مقام‌های دولت خود را تکرار کرد و گفت: نیروی دریایی ایالات متحده اخیراً بیش از یک میلیارد بشکه نفت را از تنگه هرمز اسکورت کرده است و حجم نفت در حال عبور، بیش از هر زمان دیگری از آغاز جنگ [علیه ایران] است.

«باید تصمیم بزرگی بگیرم. آیا توافقی با ایران حاصل خواهد شد که به آن‌ها اجازه دهد کشورشان را بازسازی کنند و کشوری بسیار بزرگ‌تر از آنچه پیش‌تر بود بسازند؛ کشوری که شاید یکی از برترین‌ها در خاورمیانه یا حتی در جهان باشد؟ یا اینکه جمهوری اسلامی را نابود کنم — و آن هم به سرعت — تا هرگز فرصتی نیابند که دوباره دست به کشتار و ویرانی مردم و کشورها بزنند؟»

وی در ادامه مدعی شد: اما معتقدم که بلافاصله پس از انتخابات [میان‌دوره‌ای آمریکا] به توافق خواهیم رسید، زیرا تن ندادن به آن برای‌شان منطقی نیست.

ترامپ ادعا کرد که ایران منتظر است تا ببینند انتخابات میان‌دوره‌ای به چه نتایجی ختم خواهد شد.

«وقتی موضوع ایران پیش می‌آید، من مطلقاً هیچ اعتباری برای انتخابات [میان‌دوره‌ای] قائل نیستم و نخواهم بود.»

وی بار دیگر گزارش‌ها درباره کمبود مهمات جنگی ارتش آمریکا را رد کرد و گفت: بزدلان و خائنان بسیار دوست دارند بگویند که ذخایر مهمات ایالات متحده رو به اتمام است، اما این حرف حقیقت ندارد.

«ما مهمات بیشتری از آنچه که حتی بتوانیم به استفاده از آن فکر کنیم، در اختیار داریم و با سرعتی بی‌سابقه مشغول تولید آن‌ها هستیم. ما با سرعتی بیش از هر زمان دیگری در حال افزایش ذخایر خود هستیم؛ آن هم با تسلیحاتی که در بالاترین سطح کیفی قرار دارند.»

او مدعی شد: علاوه بر این، در آینده‌ای بسیار نزدیک، کارخانه‌های عظیم تولید مهمات افتتاح خواهند شد. در حال حاضر، ۱۸ مورد از این کارخانه‌ها توسط بزرگ‌ترین شرکت‌های دفاعی جهان در دست ساخت هستند.

چندین رسانه آمریکایی طی هفته‌های اخیر گزارش دادند که عدم تمایل ترامپ به ادامه جنگ با ایران ناشی از کمبود موشک‌های رهگیر برای مقابله با پهپادها و موشک‌های تهران است. نیروهای نظامی ایران در طول جنگ خسارات قابل‌توجهی به پایگاه‌ها و تاسیسات آمریکا در منطقه وارد کردند.

ترامپ در ادامه گفت: ایالات متحده آمریکا و ایران قطعاً این کار را به سرانجام خواهند رساند. ما به هر طریقی که شده، کار را تمام خواهیم کرد. این کار انجام خواهد شد. این کار به‌سرعت انجام خواهد شد.

این خبر در حال تکمیل است…

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    مزخرفاتی که بین متن قرار دادی چیه؟
    صحبت های ترامپ کاملا منطقی و درست بود. امیدوارم کار را تمام کند.

  • ولایتمدار

    این جزیره نشین فقط لاف میزنه . به فنا رفته حالا میخواد یک جورایی از این مخمصه خلاص بشه بحث مذاکره رو پیش میکشه .ما مذاکره میکنیم اما اول باید شروط پذیرفته بشه . این مهمه نه ما شروط تو رو قبول کنیم کلا به فنا رفت