رئیس اتحادیه اروپا:

تمایل حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و تعامل با طرح ترامپ، دلگرم‌کننده است

رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد که آمادگی جنبش حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی «گامی امیدبخش» در مسیر پایان جنگ غزه است.

 تمایل حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و تعامل با طرح ترامپ، دلگرم‌کننده است

 «اورسولا فون دِر لاین» در بیانیه‌ای گفت: «اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرا و تعامل با طرح اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، فرصتی است که باید از آن بهره گرفت». فون دِر لاین افزود که اکنون «آتش‌بس و آزادی تمامی اسرا در دسترس قرار گرفته است».

وبگاه آرتی عربی نوشت: «اظهارات این مقام ارشد اروپایی پس از آن مطرح شد که حماس از پذیرش طرح دونالد ترامپ برای پایان جنگ و آمادگی برای آزادی بخشی از اسرا خبر داد. رئیس‌جمهور آمریکا نیز با استقبال از این موضع، آن را “حرکتی مثبت” از سوی حماس دانست و از اسرائیل خواست که فوراً بمباران غزه را متوقف کند. ترامپ تأکید کرد که این تحولات می‌تواند بهترین فرصت برای تحقق صلح از زمان آغاز جنگ دو سال پیش باشد».

با وجود نشانه‌های مثبت از احتمال دستیابی به توافق، حملات هوایی اسرائیل به غزه در روز شنبه نیز ادامه یافت و ده‌ها نفر از غیرنظامیان قربانی شدند. در همین حال، فشارهای بین‌المللی برای توقف فوری حملات و فراهم شدن شرایط لازم برای آغاز روند آتش‌بس و امدادرسانی در حال افزایش است.

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • چای دبش باغ ازگل کیهان و زمین دماوند و ۶۱ تن شمش طلا کجا گم شده

    حماس غرور کاذب را زیر پا گذاشت برای نجات جان مردم خفته در خون غزه