اردوغان: جولانی را تنها نخواهم گذاشت

رییس جمهور ترکیه اعلام کرد که حاکم خودخوانده کنونی سوریه و سرکرده سابقه گروه تروریستی تحریر الشام را تنها نخواهد گذاشت.

اردوغان: جولانی را تنها نخواهم گذاشت

به گزارش المیادین، «رجب طیب اردوغان» تأکید کرد که «محمد الجولانی»، رئیس جمهور خودخوانده سوریه و سرکرده سابق گروه تروریستی جبه النصره را تنها نخواهد گذاشت و تجزیه سوریه را رد کرد.

اردوغان از احمد الشرع (محمد جولانی) به خاطر موضع خود در رویارویی میان سوریه و رژیم صهیونیستی تقدیر کرد و خاطرنشان کرد که او با رسیدن به تفاهم با دروزی‌ها گامی «بسیار مثبت» برداشته است.

اردوغان مدعی شد: جولانی در قبال وقایع اخیر کشورش موضع قاطعی اتخاذ کرده و هیچ گونه عقب‌نشینی‌ای نکرد.

او در اظهاراتی به رسانه‌های ترکیه گفت که حکومت کنونی سوریه با استقرار تقریباً ۲۵۰۰ نیرو، کنترل خود را تا حدودی بر سویدا و جنوب این کشور گسترش داده است، زیرا همه جناح‌های دروزی به جز یکی از آنها در جریان مذاکرات در امان پایتخت اردن، موافقت کردند که به آتش‌بس احترام بگذارند.

رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد: اسرائیل به اقدامات تحریک‌آمیز خود ادامه می‌دهد و خواهان ثبات در منطقه نیست و معتقد است که یک سوریه متحد به نفع آن نخواهد بود.

او تأکید کرد که ضروری است که به روشنی برای جهان توضیح داده شود که اسرائیل در تلاش است تا مانع پروژه ثبات در سوریه شود.

اردوغان اعلام کرد که آمریکا اکنون متوجه شده است که باید کنترل بیشتری بر این موضوع داشته باشد و هشدار داد که مسئله اصلی، استفاده اسرائیل از این درگیری‌ها به عنوان بهانه‌ای برای حمله به خاک سوریه است.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    نبایدم
    تنها بذاری
    به توهم احیای امپراطوری عثمانیت کمک میکنه
    ولی نه تو و نه اون از گندم دمشق نمیخورید

  • ناشناس

    این مرددشمن صهیونیستهاست نه شماهای ترسونشت گاز

  • ناشناس

    دمت گرم بزرگمرد که سوریه رو از دست بشار اسد خونخوار و حامیان تروریستش آزاد کردی خدا حفظت کنه

  • ناشناس

    مردک توچکاره ای که جولانی راتنهانمیذاری
    دفعه ی بعدی نوبت توست