نماینده آمریکا: نمی‌دانم چرا ایران مى‌خواهد در کمیسیون مقام زن باشد/ به فشار‌ علیه ایران ادامه می دهیم، زیرا به زنان در خیابان‌ها حمله و آن‌ها را زندانی می‌کنند

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد گفت: من نمی‌دانم چرا ایرانی‌ها می‌خواهند در این کمیسیون مقام زن سازمان ملل حضور داشته باشند، اما اکنون می‌دانند اگر می‌خواهند در این کمیسیون باشند باید رفتار خود را تغییر دهند.

نماینده آمریکا: نمی‌دانم چرا ایران مى‌خواهد در کمیسیون مقام زن باشد/ به فشار‌ علیه ایران ادامه می دهیم، زیرا به زنان در خیابان‌ها حمله و آن‌ها را زندانی می‌کنند

لیندا توماس گرینفیلد روز چهارشنبه به وقت محلی در پی لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره برخوردار نبودن این قطعنامه از حمایت گسترده و رای منفی و ممتنع زیاد کشور‌ها به آن گفت: تنها رای موافق به حساب می‌آید و آرای موافق بیشتر بود.

وی با تکرار مواضع ضد ایرانی خود افزود: ما باید به اعمال فشار‌ها علیه ایران ادامه دهیم، زیرا به زنان در خیابان‌ها حمله و آن‌ها را زندانی می‌کند.

سفیر آمریکا در پاسخ به سوالی در پاسخ شکایت برخی از کشور‌ها از جمله چین، روسیه و پاکستان در خصوص غیر قانونی بودن اقدام آمریکا مدعی شد: این یک اقدام تاریخی بود و ما قبلاً آن را انجام نداده بودیم، اما اقدام درستی بود و ما پیام قوی به دولت ایران و زنان این کشور ارسال کردیم.

این مقام آمریکایی مدعی شد: ایرانی‌ها از این اقدام عصبانی شده اند آن‌ها به این قطعنامه اعتراض کردند. من نمی‌دانم چرا می‌خواهند در این کمیسیون حضور داشته باشند، اما اکنون می‌دانند اگر می‌خواهند در این کمیسیون باشند باید رفتار خود را تغییر دهند. ما امیدواریم شاهد این تغییر رفتار باشیم.

عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل در پی پایه گذاری بدعت اخیر آمریکادر این نهاد بین المللی پایان یافت.

قطعنامه لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل با ۲۹ رای موافق، ۸ رای مخالف و ۱۶ رای ممتنع به تصویب رسید.

کشور‌های بولیوی، چین، قزاقستان، نیکاراگوئه، نیجریه، عمان، روسیه و زیمبابوه به قطعنامه پیشنهادی برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل رأی مخالف دادند.

آمریکا و متحدان غربی اش یعنی اعضای اتحادیه اروپا و کانادا و کشور‌های آرژانتین و شیلی، کلمبیا، گواتمالا، پرو و پاناما به لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل رای مثبت دادند و کشورهایی، چون مکزیک، تایلند و تونس رای ممتنع دادند.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها