عضو کمیسیون عمران:
بانک صادرات آسان تر و سریع تر تسهیلات خود را ارائه کند
نماینده مجلس می گوید که بانک صادرات برای اثرگذاری بر اقتصاد کشور باید ارائه تسهیلات خود را سهل و سریع کند.
البرز حسینی با بیان اینکه در فرایند های اقتصادی و تولیدی نظام بانکی نقش عمده ای دارند، گفت: بانک ها در چرخه رسیدن به انتهای کار و تولید، به ویژه در زمینه تامین منابع مالی نقش ویژه ای بر عهده دارند. از این رو اگر بانکی از جمله بانک صادرات بخواهد شعار سال را محقق کند باید در زمینه تامین منابع اقدام کند.
وی بیان کرد: از سوی دیگر باید کارگاه های و صنایع تولیدی بخش بندی شوند و بر اساس نیاز هر واحد تسهیلاتی ارائه کرد با این روش هم گردش مالی رخ می دهد و هم پایه واحد های تولیدی ارتقا چشم گیری پیدا می کند.
این نماینده مجلس اظهار داشت: البته انتظار می رود دولت هم اعتباری برای حمایت از واحدهای تولیدی در نظر بگیرد تا واحدهای تولیدی هر چه زودتر به اهدافشان برسند.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: اگر بانک صادرات به دنبال اثرگذاری در اقتصاد کشور است باید به سمتی برود که منابع مالی هر چه زودتر و راحت تر به دست تولید کنند برسد تا اهدافشان محقق شود.
76