پرداخت وام ازدواج به ۵۵۰ هزار نفر

بانک مرکزی اعلام کرد: ۵۴۹ هزار و ۷۶۰ فقره وام قرض الحسنه ازدواج از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه، توسط نظام بانکی به متقاضیان پرداخت شده است.

پرداخت وام ازدواج به ۵۵۰ هزار نفر

در راستای اجرای بند (الف) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری کشور مبنی بر اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به زوج ها، ۱۷۱ هزار و ۹۰۶ میلیارد ریال در قالب ۵۴۹ هزار و ۷۶۰ فقره وام قرض الحسنه ازدواج از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه توسط نظام بانکی به متقاضیان پرداخت شده است.

در این مدت تعداد ۲۵ هزار و ۴۹۴ فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ایثارگران با سقف فردی ۶۰۰ میلیون ریال پرداخت شده است.

گفتنی است در سال جاری با توجه به مفاد بند (الف) تبصره ۱۶ قانون بودجه کل کشور، به منظور حمایت از ازدواج جوانان، از محل منابع پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوج‌هایی که تاریخ عقد آنها بعد از یک فروردین ۱۳۹۶ است و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند، پرداخت می شود.

تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هریک از زوج‌ها در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۳۰۰ میلیون (۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال با دوره بازپرداخت پنج ساله با اخذ یک ضامن معتبر و سفته است. بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند یارانه پرداختی به اشخاص را به عنوان تضمین در این زمینه بپذیرند.

منبع: مهر

15

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • رايان

    بدون پشتبانه داريد وام مي ديد و بدليل تورم و بخصوص ركود اقتصادي سريع اقتصاد حتماً اگر تحريم برداشته نشود بيكاري و تورم با شدت بيشتر در سال 1399 و سالهاي بعد خواهيم داشت وامي كه ارزش ندارد و فقط زوجين را از لذت شروع زندگاني مشترك به تلخي پرداخت اقساط مي رساند بهتره بجاي اينكارها شغل پايدار درست بشه اگر اينگون بي حد و حساب پول فرضي و اوراق قرضه بانك مركزي بده مثل اين مي مونه ما پول نسل بعد همين سالها داريم خرج مي كنيم . روزي نرسه كه ديگر نفت بي ارزش بشه و جاش چيز جديد بياد ما تا مي توانيم بايد نفت و گاز صادر كنيم تا نفت روي دستمون نمونه . روزگاري چوب بود بعد نفت و گازئيل شد حالا گاز و بنزين شده ديگر شهري با بخاري نفتي منازلش گرم نمي شود . بايد تحريم ها هر جوري شده برداشته بشه . چطور نمي شود راهكاري درست و درمان يا سياسي براي تحريم ديد .