فراز قورچیان: بزرگ‌ترین دستاورد من، خودم و انسان‌هایی هستند که به زندگی بازگشتند

موسس، مدیرعامل و راهبر گروه آموزشی «من حقیقی» که مبدع و برگزارکننده دوره‌های شفای زخم من، بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه را انسان‌هایی می‌داند که با کمک این مجموعه به زندگی بازگشته‌اند.

فراز قورچیان: بزرگ‌ترین دستاورد من، خودم و انسان‌هایی هستند که به زندگی بازگشتند

موسس، مدیرعامل و راهبر گروه آموزشی «من حقیقی» با اشاره به بخشی از مسیر زندگی و فعالیت‌های خود، از دوران کودکی‌اش در محله شهران تهران گفت: جایی که در نزدیکی کوه و رودخانه بود و به‌واسطه طبیعت، زمینه‌ای برای علاقه‌مندی به اکتشاف در من شکل گرفت. من متولد سال ۱۳۶۵ هستم و مدرک کارشناسی ارشد روان‌شناسی را به‌منظور پیگیری مطالعات آکادمیک در این حوزه دریافت کردم.

فراز قورچیان با اشاره به شخصیت‌های الهام‌بخش کودکی‌اش مانند مستر یودا، جکی چان، راکی و جمشید هاشم‌پور گفت: همیشه جذب کاراکترهای قهرمان می‌شدم.

وی مسیر تحصیلی خود را در رشته مهندسی شهرسازی آغاز کرد، اما در سن ۱۸ تا ۱۹ سالگی با خلأهای معنوی و روحی مواجه شد که او را به سمت مکتب‌های روان‌شناسی مانند معنا‌درمانی و اندیشه‌های کارل یونگ سوق داد. کتاب «پیشگویی آسمانی» از جیمز ردفیلد نیز نقطه عطفی در تغییر نگرش او بود.

قورچیان که در ۱۷ سالگی دیپلم خود را گرفت و مدتی ترک تحصیل کرد، درباره آن دوران گفت: برای پاسخ دادن به پیام جستجوگر درونم، از مسیر رایج خارج شدم و دچار بحران‌هایی شدم، اما در ۱۹ سالگی دوباره به جریان زندگی بازگشتم و وارد دنیای تولید و توسعه فردی شدم.

موسس، مدیرعامل و راهبر گروه آموزشی «من حقیقی» با بیان اینکه در سن ۲۵ یا ۲۶ سالگی با بازنگری در مسیر خود، بسیاری از آرزوهایم را سرابی بیش نمی‌دانستم، گفت: از همین رو به دنبال رسالتی عمیق‌تر رفتم و اینگونه شد که یادگیری و کشف ناشناخته‌ها بزرگ‌ترین تفریح برای من شد. 

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین چالش مسیر موفقیت «باورهای منفی فردی و برداشت‌های اشتباه خانوادگی و اجتماعی» است، گفت: دومین چالش در این مسیر هم مواجهه با اقشاری است که تغییر را نمی‌پذیرند.

قورچیان تاکید کرد: بزرگ‌ترین دستاورد زندگی من، آرامش روانی‌ام است و پس از آن، انسان‌هایی هستند که با کمک دوره‌های ما از آسیب‌های بزرگی مانند خودکشی، اعتیاد و افسردگی فاصله گرفته‌اند. تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر در دوره حضوری شفای زخم من شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه بازخورد بالای دوره‌ها نشان از التزام مدرس به آموزه‌ها دارد، افزود: گروه آموزشی من حقیقی ۱۲ سال پیش به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد اما مطالعات و فعالیت‌های اولیه آن به حدود ۵ سال پیش از آن بازمی‌گردد.

موسس، مدیرعامل و راهبر گروه آموزشی «من حقیقی» درباره اعتبار علمی فعالیت‌های این مجموعه نیز بیان کرد: بخش زیادی از فعالیت‌ها مبتنی بر تجربه‌های موفق و برخی نیز دارای پشتوانه علمی است. حضور در ژورنال‌های پژوهشی داخلی و دعوت به کنفرانس بین‌المللی روان‌شناسی در دبی از جمله فعالیت‌های علمی ماست.

وی افزود: تاکنون بیش از ۱۳۰۰ همایش برگزار کرده‌ایم که حدود ۶۰ درصد آن‌ها رایگان بوده است.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید