چرا طلافروشان از فروش طلا و سکه امتناع می‌کنند؟

از روزهای پایانی هفته گذشته طلافروشان از فروش طلا و سکه به متقاضیان امتناع می‌کنند. آنها می‌گویند فعلا خریدوفروشی انجام نمی‌شود. علت این اتفاق چیست؟

چرا طلافروشان از فروش طلا و سکه امتناع می‌کنند؟

نادر بذرافشان، دبیر اتحادیه طلا و جواهر تهران دراین خصوص بیان کرد: باتوجه به نوساناتی که در روزهای پایانی هفته گذشته در قیمت‌ طلا و سکه وجود داشت و ناهماهنگی بین قیمت سایت‌ها و قیمت بازار، طلافروشان نمی‌توانستند درست نرخ‌ها را دریافت کنند در نتیجه خریدوفروش‌ها به حداقل رسیده بود.

او ادامه داد: درحال حاضر باتوجه به اینکه حباب سکه  نسبت به طلای آب‌شده به اوج خود رسیده و کاذب است امیدواریم با نظارت و کنترل بانک مرکزی بر قیمت ارز، ثبات و کاهش قیمت به بازار برگردد در این صورت مشکل حل می‌شود.

بذرافشان پیشتر در مورد امکان تداوم روند قیمت طلا و سکه گفته بود: نسبت به اواسط هفته گذشته بازار مقداری روند کاهشی داشته. قیمت سکه امروز و در اولین روز کاری هفته، حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش یافته.

او ادامه داد: در بازارهای جهانی نیز در این چند روز اتفاق خاصی نیفتاده است. باتوجه به نوسانات قیمت دلار و اتفاقات سیاسی در هفته گذشته، روند قیمت‌ها صعودی بود.  این روند افزایشی بیش از حد بوده و اکنون بازار باید روندی کاهشی را در پی بگیرد که درحال وقوع است.

بذرافشان گفت: در آینده ممکن است بین یک تا سه درصد در بازار طلای داخلی کاهش یا افزایش داشته باشیم. اگر بانک مرکزی بر بازار ارز نظارت داشته باشد و آن را کنترل کند احتمال کاهش قیمت طلا و سکه وجود دارد.

گفتنیست، بازارهای طلا و سکه، در هفته گذشته نوساناتی داشتند. سکه بین دو کانال ۱۴ و ۱۵ میلیون تومانی در نوسان بود اما در نهایت بازار با کانال پایین‌تر بسته شد. برخی کارشناسان روند اصلاحی پس از صعود هفته گذشته و نوسان محدود اونس جهانی را دلیل این موضوع می‌دانند.

منبع: تجارت‌نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • ناشناس

    من فکر میکنم در آینده نزدیک طلا گرمی ۳ میلیون میشه

    نظرات شما -
    • سعید

      فکر کنم انچنان سقوطی در ارز وطلا رقم بخوره که کشته های اون از کرونا بیشتر بشه.

  • احمد

    در بازار ایران با توجه به تورم دیگر اجناس قیمت واقعی سکه ۲۸ میلیون ودلار بالای ۴۵۰۰۰ است که مطمئن باشید محقق میشود

  • ناشناس

    شاید منتظر فرود اولین بمب یک تنی اسراییل هستند ولی نمیدانند ممکن است خودشان اولین قربانی باشند

  • علی

    مسوولین کشور باید وضاع فعلی اقتصاد را اصلاح بکنند‌ ولی گویا هیچ توجهی ندارند

  • محمد اسلامی

    یحبون العاجله
    اکثر ما مردم دنبال دنیای نقدیم وآخرت رو به کلی فراموش کردیم
    پیامبر عزیزمون فرمودند
    یکی از مهمترین امتحانات امت من در اخرالزمان همین یحبون العاجله هست

  • علیرضا

    طلا در اینده نزدیک به 3 ملیون میرسه الان فرصت خریده

  • ناشناس

    به نظرمن به زودی سکه میره دوروبر ۱۷