خستگی و خواب آلودگی در محور ایلام به سرابله حادثه آفرید

رئیس پلیس راه استان ایلام در پی وقوع یک فقره تصادف در محور ایلام به سرابله به علت خستگی و خواب آلودگی سواری تیبا متاسفانه یک نفر کشته و ۲ نفر مجروح شدند.

خستگی و خواب آلودگی در محور ایلام به سرابله حادثه آفرید

سرهنگ رضا همتی زاده اظهار داشت: بیشترین عامل تصادفات ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان عزیز است که بلافاصله پس از رسیدن به مرز استراحت کافی نکرده و پشت وسیله نقلیه قرار می گیرند.

وی افزود: تمامی امکانات و تمهیدات لازم برای استراحت رانندگان و زائران عزیز در موکب ها پیش بینی شده است که می‌طلبد زائران و رانندگان عزیز استراحت کافی کرده و پس از هوشیاری کامل در محورهای مواصلاتی ادامه مسیر دهند.

رئیس پلیس راه استان ایلام در پایان با بیان اینکه نیروهای پلیس با استفاده از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری محورهای مواصلاتی را پایش می‌کنند، گفت: رانندگان عزیز هنگام تردد در این محورها با توجه به شلوغ بودن جاده از حرکات حادثه‌ساز و سبقت های نابجا و انحراف به چپ خودداری کنند.

منبع: مهر

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید