سخنگوی صنعت برق کشور در گفتگو با خبرفوری وعده داد

موج خاموشی نخواهیم داشت / از ساعت ۱۲ تا ۱۸ صرفه‌جویی کنید

سخنگوی صنعت برق کشور گفت: هیچ موج و گستردگی خاموشی نخواهیم داشت.

موج خاموشی نخواهیم داشت / از ساعت ۱۲ تا ۱۸ صرفه‌جویی کنید

مصطفی رجبی مشهدی در گفتگو با خبر فوری اظهار داشت: محدودیتی در یکی از نیروگاه‌های برق کشور پیش آمده است. ۱۰۰۰مگاوات برق را در مدت ۴ روز در نیروگاه بوشهر از‌ دست داده‌ایم.

وی افزود: این کسری تولیدی باید با طرح‌های مدیریت مصرف جبران شود. از مردم خواهشمندیم در ساعات اوج مصرف یعنی ۱۲ تا ۱۸ حتی‌المقدور از لوازم برقی پر مصرف استفاده نکنند.

فایل صوتی گفتگو را بشنوید:

منبع: خبرفوری

66

حجم ویدیو: 4.28M | مدت زمان ویدیو: 00:01:47 | دانلود ویدیو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    والا ما از روز شنبه برقامون از ساعت ۴ تا ۶ قطع میشه هفته قبل از ساعت ۲ تا ۴ بود و هفته قبلترش ۱۰ تا ۱۲ و ...کم کم ب شب رسوندیتش گرماشو تحمل میکنیم ولی وسایل برقی اگه خراب شه با این تورم بخدا تا دو سه سال دیگه نمیتونیم بخریم

  • قققق

    من نمی دانم چرا با وجود مشکل کمبود برق در طول روز برق کلیه پاراک های شهر های مختلف (به ویژه شهر اراک) و حتی بزرگها روشن هستند. این چه کاری است که سر این مردم می اورید چرا همه این کشور شده کشمکش های سیاسی و زمین زدن حریف مگر این منابع مال مردم نیستند پس چرا این کار را انجام می دهد. خبرگزاری محرتم شما هم لطفا پیگیری کنید و به مسئولین مربوطه اطلاع رسانی کنید.

  • محمدی

    خاموشی گسترده منظورش چیه ؟!!! در مرکز گیلان رشت ، هر روز سه ساعت خاموشی داریم !! فقط دروغ فقط دروغ ...