بازداشت دو مدیر در عسلویه به دلیل آلوده کردن دریا

مدیرعامل منطقه ویژه انرژی پارس از بازداشت دو مدیر به‌واسطه آلوده کردن دریا خبر داد.

بازداشت دو مدیر در عسلویه به دلیل آلوده کردن دریا

به گزارش خبر فوری به نقل از انرژی امروز، مهدی یوسفی گفت: پتروشیمی و پالایشگاه به هر حال خروجی‌شان به دریاست و شاید در این مورد زیاد حرفی زده نمی‌شد، اما با سازمان محیط‌زیست دراین‌باره فکر کرده‌ایم. به اینجا رسیده‌ایم که یا خروجی واحدها به دریا سالم است یا برنامه‌ مشخصی داریم که میزان آلایندگی را پایش کنیم.

وی با بیان اینکه «در مواردی پیش آمده مدیرعامل مجتمعی بازداشت شده چون دریا را آلوده کرده است»، افزود: در سه، چهار مورد خودم وساطت کردم که آزاد شوند. یکی از شرح وظایف نانوشته من ریش گروگذاشتن نزد مقامات قضایی و محیط‌زیست است.

به گفته یوسفی، مدیران پتروشیمی می‌دانند که وزارت نفت از آلایندگی دفاع نمی‌کند و می‌دانند اگر به وزیر هم شکایت شود، او می‌گوید درست کار کنید. ممکن است بعضی‌هایشان بگویند هزینه دارد، اما با کسانی که قضیه را جدی نمی‌گرفتند برخورد شده و پرونده قضایی و کیفری تشکیل شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه انرژی پارس دراین‌باره اعلام کرد: دو ماه قبل، دو نفر از مدیران یک پالایشگاه و مجتمع پتروشیمی به واسطه آلایندگی آب خروجی به دریا بازداشت و سپس با وساطت و نشان دادن مدارک به مقام قضایی که در حال تلاش هستند، آزاد شدند.

وی درباره خاموش کردن گازهای فلر در عسلویه نیز گفت: نمی‌شود بگویید امشب بخوابیم و فردا هیچ شعله‌ای نباشد. برنامه و پول نیاز دارد. حداقل زمان نیاز است. فلر برای این است که وقتی برق قطع شد، کل گاز پالایشگاه در دو ساعتباید تخلیه شود و تمام انرژی از طریق فلر سوزانده می‌شود.

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید