انفجار در بازار مسگرها

شب گذشته نشت گاز از سیلندر گاز و انفجار باعث ریزش آوار در بازار مسگرها شد.

انفجار در بازار مسگرها

به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم، سیدجلال ملکی با اعلام خبر ریزش آوار در بازار مسگرها درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت 22:32 شب گذشته حادثه آوار در بازار تهران، بازار مسگرها، بازار هفت‌تن به سامانه 125 اعلام شد که به سرعت آتش‌نشانان دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران ادامه داد: محل حادثه کارگاه تولیدی به وسعت حدود 100 متر بود و یک زیرزمین به وسعت حدودی 20 متر در آن قرار داشت که ظاهراً در کار مسگری فعالیت می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: در قسمت زیرزمین مردی حدوداً 60 ساله حضور داشت که ناگهان در حین کار انفجاری رخ داده، باعث شده بود سقف زیرزمین تخریب شود و این مرد زیر آوار قرار بگیرد.

ملکی تصریح کرد: آتش‌نشانان به سرعت عملیات آواربرداری را آغاز کرده و به فرد محبوس شده دسترسی پیدا کردند، این مرد دچار سوختگی و شکستگی از نواحی مختلف بدن شده بود که برای انتقال به مراکز درمانی تحویل عوامل اورژانس شد.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران درباره علت این حادثه یادآور شد: با حضور کارشناس و بررسی اولیه مشخص شد نشت گاز از سیلندر گاز موجود در محل حادثه و رسیدن شعله به آن باعث بروز انفجار شده بود.

منبع: تسنیم

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید