گروگانگیری مادر و فرزند در بیمارستان مشهدی تکذیب شد/ مادر معتاد به ماده مخدر کریستال است

در پي انتشار اخباری در خصوص ماجراي يك زايمان و گرونگیری به دلیل مسائل مالی در یکی از بيمارستان های مشهد معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد شرایط مادر و فرزند را تشریح کرد.

گروگانگیری مادر و فرزند در بیمارستان مشهدی تکذیب شد/ مادر معتاد به ماده مخدر کریستال است

به گزارش خبر فوری ، این زن در شرح اتفاقی که برایش رخ داده گفته بود: «درد زایمان که مرافراگرفت همسرم به ناچار با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفت و آمبولانس آمد. در مسیر بیمارستان با حال زار، نگران هزینه‌های زایمان بودم و مدام اصرار می‌کردم که من را حتماً به بیمارستان دولتی که دفعات گذشته برای زایمان بستری بودم، ببرند. اما درخواست‌های من و همسرم راه به جایی نبرد و دست آخر سر از یک بیمارستان خیریه درآوردیم. اما مگر می‌شد با دستمزد کارگری در بیمارستان خصوصی بستری شد؟ آن هم ما که تنها امیدمان به دفترچه بیمه سلامتی است که دولت رایگان به ما داده است. حال خوبی نداشتم.

در همان دقایق اول ورود به بیمارستان دخترم به‌طور طبیعی به‌دنیا آمد. روز بعد پزشک برای معاینه نهایی به من سر زد و اجازه ترخیص داد. اما با وجود خیریه بودن بیمارستان قبض یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی را به‌عنوان هزینه‌های بیمارستان به دست‌مان دادند که از عهده پرداختش برنمی‌آمدیم. من و بچه کوچکم به علت ناتوانی در پرداخت هزینه‌های زایمان به‌عنوان گرو در بیمارستان هستیم و هیچ حق خروجی به ما داده نمی‌شود. هر روز که می‌گذرد به هزینه‌های بیمارستان ۳۸۰ هزار تومان اضافه می‌شود و اصرار به مددکاران این بیمارستان هم تنها به تخفیف ۴۰۰ هزار تومانی محدود شده است.»

پیرو درج این گزارش معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد موارد زیر که حاصل بررسی دقیق کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی مشهد است جهت تنویر افکار شهروندان عزیز اعلام کرد:

خانم ز . ا 35 ساله در مورخ اول بهمن ماه 1396 ساعت 9 صبح با تشخیص زایمان طبیعی قریب الوقوع توسط اورژانس مرکز فوریتهای پزشکی به اولین مرکز درمانی دارای امکانات زایمانی منتقل و تحویل آن مرکز می شود. در بدو ورود به بیمارستان و انتقال به بخش زایمان، نوزاد دختری از وی بدنیا می آید و هر دو تحت مراقبت قرار می گیرند.

به دلیل اعتیاد این مادر به مواد مخدر کریستال، جهت اهمیت سلامت کودک (و در راستای اجرای دستورالعمل های موضوع مراقبت از نوزاد سندرم پرهیز نوزاد ) بایستی نوزاد به مدت سه تا پنج روز جهت ارزیابی و درمان در مرکز درمانی اعم از دولتی و غیر دولتی نگهداری و مراقبت شود ، بدیهی است به جهت اهمیت تغذیه با شیر مادر، مادر نیز در کنار نوزاد در بیمارستان حضور خواهد داشت.

لازم به ذکر است بر اساس بخشنامه وزارت بهداشت در خصوص مادرانی که احتمال سوء رفتار نسبت به کودک آنان مطرح است، به منظور اطمینان از سلامت نوزاد و مراقبتهای آینده ، موضوع با قید فوریت به اورژانس اجتماعی اعلام می گردد تا بر اساس نظر ایشان در صورت نیاز از مراجع قضایی کسب تکلیف گردد که در ارتباط با این مادر نیز اقدامات لازم توسط مرکز درمانی و اداره کل بهزیستی استان خراسان رضوی انجام و منجر به صدور حکم قضایی ن5/96/یک سیار/کشیک مورخ 02/11/96 می شود.

بدلیل شرایط این مادر و بر اساس حکم صادره ، مقرر گردید؛ نوزاد تحویل یکی از مراکز سازمان بهزیستی شود که مراحل قانونی در حال انجام است.

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها