انهدام باند اصلی توزیع کننده هروئین و شیشه معروف به "شمشیری"

جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد از انهدام باند اصلی توزیع کننده هروئین و شیشه در خراسان رضوی خبر داد.

انهدام باند اصلی توزیع کننده هروئین و شیشه معروف به "شمشیری"

به گزارش خبر فوری به نقل از ایسنا، قاضی مهدی خدابخشی اظهار کرد: طبق رصد اطلاعاتی دو ماهه ماموران اداره عملیات ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی شامگاه گذشته یک باند خانوادگی تهیه و توزیع هروئین معروف به «شمشیری» دستگیر شدند. اعضای این باند خانوادگی را پدر، مادر و دو فرزند پسر تشکیل می‌دهند.

وی در خصوص عملیات دستگیری این باند خاطر نشان کرد: سردسته این باند یعنی پدر خانواده در یکی از مبادی ورودی مشهد شناسایی می‌شود، پلیس به او ایست می‌دهد اما نمی‌ایستد. در نهایت پلیس شلیک کرده و تیر به ماشین فرد متواری اصابت می‌کند، ماشین دچار نقص فنی شده و زمین گیر می‌شود.

جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد با بیان اینکه «از ماشین سردسته باند یعنی پدر خانواده حدود سه کیلوگرم هروئین کشف شده است»، عنوان کرد: در مجموع حدود 15 کیلو هروئین، تریاک و شیشه از باغ، خانه و ماشین این باند کشف کرده‌ایم.

خدابخشی با اشاره به توقیف سه دستگاه خودرو و دو خانه در این عملیات، یادآور شد: همچنین حدود 51 میلیون تومان وجه نقد که پول فروش هروئین بوده هم کشف شده است. در این عملیات، دوست این خانواده هم که عطاری داشته و در عطاری اقدام به فروش هروئین و مواد مخدر می کرده، دستگیر شده است.

وی گفت: اعضای باند «شمشیری» گرداننده اصلی قاچاق هروئین در سطح استان و سرشاخه بودند. تحقیقات در خصوص این باند و اقدامات آنها ادامه دارد.

منبع: ایسنا

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید