بیش از 80 درصد مردم زلزله‌زده کرمانشاه در چادر به سر می‌برند

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: چرا مردم باید سختی بکشند به خاطر اینکه مسئولان به قانون توجه نمی‌کنند؟

بیش از 80 درصد مردم زلزله‌زده کرمانشاه در چادر به سر می‌برند

به گزارش خبر فوری به نقل از فارس، عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت زلزله زدگان کرمانشاه در شرایط جوی کنونی، اظهار داشت: واقعا شرایط کنونی شرایط سختی برای مردم زلزله زده غرب کشور است به ویژه افرادی که فرزند خردسال دارند.

وی افزود: اینکه مردم زیر چادر زندگی کنند زندگی بسیار سختی است آنهم برای کسانی که چندی پیش زندگی مناسبی داشتند و از رفاه نسبی برخوردار بوده و تجهیزات زندگیشان تامین بود، اما اکنون تمام خانه و زندگی و بخش‌های مختلف خانه آنها شده یک چادر.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبیعتا مردمی که در کانکس زندگی می‌کنند وضع بهتری دارند؛ قرارگاه خاتم، ابتکار بسیار خوبی در تولید این کانکس‌ها به خرج داده است و به سرعت هم در حال تولید است اما متاسفانه عدم مدیریت صحیح بحران در وزارت کشور و بی توجهی آنها باعث شده که مردم ما سختی بکشند و هزینه آن را هم بعدا دو برابر پرداخت می‌کنیم که اگر به قانون توجه می‌شد این اتفاق نمی‌افتاد.

اگر دولت به مصوبه مجلس توجه می‌کرد مردم اینهمه سختی نمی‌کشیدند

مصری در ادامه عنوان کرد: مجلس 5 سال پیش قانون مصوب کرده بود که دولت مکلف است نسبت به تهیه 100 هزار کانکس اقدام کند چرا که کشور ما یک کشور حادثه خیز است و حوادث غیر مترقبه دز آن زیاد صورت می‌گیرد، لذا در سال 91 پس از زلزله ورزقان برای دولت در این رابطه تعیین تکلیف کرده بودیم که حادثه بعدی مردم سختی نکشند ولی متاسفانه در این راستا و بر اساس این مصوبه یک دستگاه کانکس هم ساخته نشد.

ما برای مواقع بحرانی و زلزله پیش‌بینی کرده بودیم اما عمل نکردیم وگرنه مسئولان واقعا زحمت می‌کشند؛ هلال احمر، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، صدا و سیما، مراکز درمانی و استاندار کار می‌کنند و از همه مهم‌تر لطف مردم بزرگوار ایران قابل تقدیر است.

مصری با اعلام اینکه بیش از 80 درصد مردم زلزله زده هنوز در چادر زندگی می‌کنند و هنوز به آنها کانکس نرسیده است، گفت: قرارگاه خاتم در حال فعالیت است البته وضعیت سرما و بارندگی و شرایط نامناسب هوا شرایط را برای مردم سخت کرده است.

35

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید