جمع آوری 5 هزار و 885 کارتن خواب و معتاد متجاهر در سیستان و بلوچستان
رئیس پلیس مواد مخدر سیستان و بلوچستان از جمع آوری 5 هزار و 885 کارتن خواب و معتاد متجاهر و هزار و 354 خرده فروش موادمخدر از ابتدای سال جاری تاکنون در اجرای طرح های انتظامی در سطح استان خبر داد.
به گزارش خبر فوری به نقل از فارس، محمدرضا نصیری در زاهدان اظهار کرد: در راستای ارتقای احساس امنیت بین شهروندان و برخورد قاطع و قانونی با اخلال گران نظم و امنیت، طرحهای پاکسازی نقاط آلوده و جرمخیز از ابتدای سال جاری در سطح استان با جمع آوری 5 هزار و 885 کارتن خواب و معتاد متجاهر و هزار و 354 خرده فروش موادمخدر به اجرا درآمد.
وی افزود: این طرحها با محوریت نیروی انتظامی و مشارکت و همکاری سایر نهادهای دولتی ازجمله فرمانداری، هلال احمر، بهزیستی و قوه قضائیه در سطح استان اجرا و این معتادان پس از جمع آوری جهت مشاوره حضوری به کارشناسان معاونت اجتماعی معرفی و پس از آن جهت بهبودی کامل در اختیار مراکز ترک اعتیاد قرار میگیرند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه طرح جمع آوری معتادان متجاهر و خطرناک با حضور فعال کلانتریهای سطح استان، نیروهای یگان امداد و پلیس مواد مخدر استان اجرا شد، تصریح کرد: اجرای این طرح ها در راستای پیشگیری از سرقت و پاکسازی نقاط آلوده از وجود معتادان متجاهر و خطرناک می باشد که به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد.
رئیس پلیس مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان در پایان سخنان خود با اشاره به هدف پلیس از اجرای اینگونه طرحها که همان تضمین امنیت شهروندان و داشتن شهری سالم، زیبا و امن است، خاطرنشان کرد: پلیس خدمتگزار و حامی مردم و در همه حال به فکر امنیت و آرامش شهروندان می باشد و در این راه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد.
منبع: فارس
35