آغاز جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی از 15 اردیبهشت ماه

معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اعلام کرد که در راستای کاهش مراجعات به مراکز معاینه فنی، خودروهای فاقد معاینه فنی تا 15 اردیبهشت ماه جریمه نخواهند شد و از روز 15 اردیبهشت اعمال مقررات می‌شود.

آغاز جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی از 15 اردیبهشت ماه

سرهنگ عین الله جهانی در این باره گفت: با تدابیر ریاست پلیس راهور ناجا و در راستای کاهش مراجعات به مراکز معاینه فنی و جلوگیری از ازدحام جمعیت از اواخر سال گذشته تصمیم برآن شد که خودروهای فاقد معاینه فنی تا 15 اردیبهشت ماه جریمه نشوند.

وی با بیان اینکه این تصمیم تا 15 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: سال‌های قبل در ماه های پایانی سال شاهد افزایش جمعیت در مراکز معاینه فنی بودیم و این تصمیم با هدف توزیع جمعیت و موکول کردن دریافت معاینه فنی به زمانی دیگر اتخاذ شد.

جهانی عدم جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی را تصمیمی کشوری اعلام کرد و گفت: البته با توجه به اینکه در حال حاضر مراکز معاینه فنی فعال است، لازم است رانندگانی که خودرویشان فاقد معاینه فنی است در زمان خلوتی و فرصت باقی مانده تا 15 اردیبهشت ماه برای دریافت معاینه فنی خود اقدام کنند.

معاون پلیس راهور ناجا، همچنین تاکید کرد که پلیس بر اساس نظر ستادملی مقابله با کرونا اقدامات و برنامه های خود را پیش خواهد برد و هر تصمیمی را که از سوی این ستاد اتخاذ شود؛ اعمال خواهد کرد.

منبع: ایسنا

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • سهیل

    یه سری آدم احمق شدنمسئول . آخه تو این وضعیت کرونا میخوان این همه ماشین رو که از اول اسفند نرفتن واسه معاینه فنی یه دفعه میخوان بکشونن مراکز معاینه فنی که پول بگیرن و یه کاغذ بدن که بتونی رانندگی کنی. واقعا مسخره هستش

    نظرات شما -
    • ک

      عالی نوشتی

  • م

    تا حال پرسیده اید که مجوز معاینه خودرو را به چه افرادی می دهند .بروید از کارگران انجا سوال کنید. بعد خیلی چیزها دستتان می اید