سخنگوی هیات رئیسه مجلس:

دولت لایحه تعویق برگزاری انتخابات شوراها را به مجلس تقدیم کرد

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از ارسال لایحه دولت برای تعویق برگزاری انتخابات شوراها خبر داد و گفت: با توجه به شرایط حساس کنونی، دولت لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کرده که براساس آن برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تا ۴۵ روز پس از پایان رسمی جنگ به تعویق بیفتد.

دولت لایحه تعویق برگزاری انتخابات شوراها را به مجلس تقدیم کرد

عباس گودرزی با اشاره به جلسه هیأت رئیسه مجلس با روسای کمیسیون‌های تخصصی، گفت: جلسات کمیسیون‌های تخصصی به‌صورت مستمر در حال برگزاری است .

وی اظهار کرد: با توجه به شرایط حساس کنونی، دولت لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کرده است که براساس آن برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تا ۴۵ روز پس از پایان رسمی جنگ به تعویق بیفتد. 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: در این لایحه پیشنهاد شده که دوره جدید شوراها فعالیت خود را ۴۵ روز پس از برگزاری انتخابات را آغاز کند.

وی با اشاره به طرح مدیریت تنگه هرمز، گفت: در کنار موضوعات جاری، مباحثات پیرامون مدیریت حاکمیتی بر تنگه هرمز نیز مورد بحث و گفت وگو قرار گرفت که نتیجه آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    انشالله شهری مونده باشه