دولت حقوق بازنشستگان دولت و نیروهایمسلح را افزایش می دهد
سال آینده حقوق بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح افزایش می یابد.
به گزارش سایت خبر فوری به نقل از سایت خبرآنلاین، براساس لایحه بودجه سال آینده کل کشور، دولت مجاز شده تا نسبت به افزايش و متناسب سازی حقوق بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگي كشوري و سـازمان تامين اجتماعی نيروهاي مسلح با اولويت كساني كه دريافتی ماهانه آنها كمتر از بيست ميليون ریال (2 میلیون تومان) است، براساس آيين نامه اجرایي كه توسط سازمان برنامه و بودجه كشور با همكاری دستگاههای ذيربط تهيه مي شود و به تصويب هيات وزيران مي رسد، اختصاص دهد.
همچنین مقرر شده تا صندوق بازنشستگي كشوري و سازمان تأمين اجتماعي نيروهاي مسلح افزايش احكام حقوقي سال 1397 بازنشستگان ذينفع ناشي از اجراي اين حكم را از 1397/1/1 اعمال کنند.
28
افزایش حقوق کارمندها لازم نیست پر رو می شوند لوسشان نکنید تا از گرسنگی بمیرند
سلام به نظر من دولت بیاید از حقوق بازنشستگان ارتش را همه را کم کند فقط مبلغی را برای خریدن نان و یک جفت دمپایی و یک دست لنگ حمام برای لباس به انها پرداخت کند ما هم دعا گوی دولت و مسولین می شویم اخه هی هر سال حقوق اضافه کردن معنی ندارد به من 98000 هزار تومان حق کمک دارو و حق نگهداری میدادند انرا هم می خواهند قطع کنند من که 200000 هزار تومان هم بدن خدا را شکر میکنم و سب و روز دعا میکنم
اقایی من که اصلا با افزایش حقوق مخالفم فقط 200 هزار تومان بدن نان و دمپایی و یه دست لنگ بخریم