۸۰ درصد متعرضان به قطع یارانه نقدی منصرف شدند
سخنگوی ستاد تبصره ۱۴بودجه،با بیان اینکه از۲۰۰هزار خانوار مشمول حذف یارانه نقدی فقط ۴درصد به قطع یارانه اعتراض داشتند گفت:از۳۲هزار مراجعه به دفاتر پیشخوان۲۶ هزار نفر از ثبت اعتراض منصرف شدند.
حسین میرزایی درباره آخرین وضعیت ثبت اعتراض از سوی سرپرستان خانوارهایی که یارانه آنها در شهریورماه قطع شد، گفت: از بین کمتر از ۲۰۰ هزار خانواری که یارانه نقدی آنها به تازگی قطع شده است، تا انتهای روز دوشنبه (هشتم مهرماه) ۳۲ هزار سرپرست خانوار معادل ۱۷ درصد از کل حذف شدگان، به دفاتر پیشخوان دولت برای تکمیل و ارائه رضایتنامه مجوز دسترسی به حسابهای بانکی خود مراجعه کردند.
وی افزود: تمامی ۳۲ هزار مراجعه کننده به دفاتر پیشخوان پس از تکمیل فرم رضایتنامه دسترسی به حسابهای بانکی، برای ورود به سامانه «یارانه ۱۰» کد رهگیری دریافت کردند که از این میزان فقط ۷۲۰۰ نفر وارد سامانه یارانه شدند و پس از مشاهده گزارش از وضعیت تراکنش بانکی اعضای خانوارشان، اعتراض خود را ثبت کردند.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ بودجه ۹۸ ادامه داد: این آمار نشان می دهد از ۳۲ هزار سرپرست خانواری که به دفاتر پیشخوان مراجعه کردند ۲۶ هزار معترض به قطع یارانه نقدی که خود را محق دریافت یارانه می دانستند، پس از مراجعه به دفتر پیشخوان و دریافت کد رهگیری، به سامانه «یارانه ۱۰» مراجعه کردند اما پس از مشاهده گزارش وضعیت تراکنش های بانکی خود، از ثبت اعتراض در سامانه منصرف شده اند.
میرزایی گفت: بنابراین فقط حدود ۴ درصد از کل خانوارهایی که یارانه آنها در شهریورماه حذف شده است، پس از مراجعه به سامانه و دریافت وضعیت گزارش تراکنش ها و حساب بانکی، اعتراض شان نسبت به قطع یارانه برقرار ماند و بقیه، از ثبت اعتراض انصراف دادند.
سخنگوی ستاد اجرایی تبصره ۱۴ قانون بودجه ۹۸ کل کشور افزود: این حجم اندک از میزان اعتراض به قطع یارانه نقدی، نشان دهنده دقت بالای فرایند شناسایی خانوارهای مشمول در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان است. ضمن اینکه تعداد بالای افرادی که در مرحله اول به قطع یارانه اعتراض داشتند، پس از مراجعه به سامانه و دریافت گزارش تراکنش های بانکی از ثبت اعتراض خود منصرف شدند، نشان از افزایش پذیرش روند رو به رشد متقاعد شدن افراد و پذیرش برآورد صورت گرفته از توان مالی خانوارشان است.
منبع: مهر
15
پیامی از بانک عامل دریافت نمودیم که فقط گفته بود شمارتان راتایید کنید،چرا حرف زیر زبان مردم می گذارید جواب خدا راچه می دهید،گشتید توسیستم آنهایی راپیدا کردید که اگه بخوان بیان داخل شهر باید راهنمایی داشته باشن یارانه این افراد راقطع نمودید، اینقدمردم را پیچاندید که هنوز معلوم نشده کسی یارانش قطع میشی باید کدام اداره بره،خال نکنید پول یارانه جیب مردم میره ،اکثریت این افراد کارت یارانشان پیش طلبکاراس گفتن زیاده ولی نمی خواد ان پول برای خودتان