اولتیماتوم جنجالی بابک زنجانی به پاکستان؛ قیمت گاز از دوشنبه افزایش می‌یابد؟/ ویدئو

بابک زنجانی نوشت: ‌پاکستان اعلام کرده که دو محموله گاز از عمان خریداری کرده و این محموله‌ها به پاکستان رسیده‌اند و قیمت گاز را کاهش خواهد داد.

اولتیماتوم جنجالی بابک زنجانی به پاکستان؛ قیمت گاز از دوشنبه افزایش می‌یابد؟/ ویدئو

بابک زنجانی نوشت: از آن‌جا که دولت پاکستان متصور است گاز آن‌ها تأمین شده، ما نیز با تغییر مسیر به تاجیکستان، افغانستان، چین، ازبکستان، قزاقستان و ترکیه، تردد هزاران ایزوتانک گازی را فعال ‌کردیم.

با توجه به ادعای تامین گاز پاکستان از عمان فردا قیمت هر کپسول گاز در پاکستان از ۱۰ هزار روپیه به ۱۳ هزار روپیه خواهد رسید؛‌ تا قدرت تاجران ایرانی را حس کنند و آخرین بار تصمیم اشتباه برای مسدودی مرز ایران بگیرند.

این، پاسخ ماه‌ها آزار و فشاری است که یک دولت نظامی آمریکایی بر ملت خود تحمیل کرده است.

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس

    شیعیان پاکستان چه گناهی کردن ؟

  • ناشناس

    آقای بابک زنجانی هم وزیر اقتصاد هستند هم وزیر نفت و انرژی؟ شاید هم رییس جمهور؟ آقای پزشکیان چکاره هستند؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      خارج شدن از اقتصاد دولتی بدون مراقبت می تواند به اقتصاد مافیایی منجر شود که از اقتصاد دولتی خطرناک تر است. بابک زنجانی با اولتیماتوم های روابط خارجی و تهدید کسانی مثل روحانی و... مصداق این خطر است

  • ناشناس

    گاز وبنزین وگازوئیل ارزان به هیچ کشوری ندهید وفقط فروش نقدی

  • ناشناس

    نشون می ده تحریم ها اینبار جای درست را هدف گرفتند