واکنش مهم بازارها به اعلام ترامپ در خصوص پایان محاصره دریایی؛ نفت ریخت، تتر زیر و رو شد

با اعلام پایان محاصره دریایی از سوی رییس‌جمهوری امریکا بازارها چهانی دستخوش تغییراتی جدی شدند.

واکنش مهم بازارها به اعلام ترامپ در خصوص پایان محاصره دریایی؛ نفت ریخت، تتر زیر و رو شد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره تحولات مرتبط با ایران، مدعی شد که «محاصره دریایی اکنون برداشته خواهد شد» و کشتی‌هایی که به دلیل وضعیت ایجاد شده در تنگه هرمز متوقف مانده‌اند، می‌توانند روند بازگشت خود را آغاز کنند. وی اعلام کرد که در «اتاق فرماندهی» نشستی برای اتخاذ تصمیم نهایی درباره ایران برگزار کرده است.

 این ادعای تارمپ سبب شد تتر کانال 170 هزار تومان را از دست بدهد . این اتفاق بی‌تردید زمینه را برای ریزش بیشتر بازار ارز در یاران نیز مهیا خواهد کرد . در این میان بهای نفت نیز با ریزش مواجه شد و قیمت هر بشکه نفت برنت به کمتر از 90 دلار در هر بشکه رسید . فعالان بازار و نظاران معتقدند ریزش بهای نفت ریشه در افزایش خوشبینی‌ها نسبت به تحولات آتی دارد . 

بر اساس این گزارش اما ترامپ ادعاهایی را نیز مطرح کرده است. ترامپ در ادامه، ضمن تکرار مواضع پیشین واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران، ادعا کرد که «غبار هسته‌ای مدفون در اعماق زمین» استخراج خواهد شد. او همچنین مدعی شد این فرایند در قالب توافقی با مشارکت آمریکا، چین، جمهوری اسلامی ایران و هماهنگی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام خواهد گرفت؛ ادعایی که تاکنون از سوی منابع رسمی ایرانی تأیید نشده است.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفت که «تا اطلاع ثانوی هیچ پولی با ایران رد و بدل نخواهد شد»؛ اشاره‌ای که به منابع مالی بلوکه‌شده ایران در خارج از کشور تعبیر شده است. او در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد که ایران باید «فوراً مین‌های دریایی خود را جمع‌آوری کند» و تنگه هرمز «بدون هیچ هزینه‌ای» بازگشایی شود.

ترامپ بار دیگر با تکرار ادعاهای پیشین درباره برنامه هسته‌ای ایران، گفت تهران باید تضمین دهد که «هرگز سلاح یا بمب اتمی نخواهد داشت». 

خبرگزاری فارس البته در گزارشی اعلام کرد: منابع آگاه ضمن رد ادعاهای تازه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، درباره توافق احتمالی با ایران، اظهارات او را «آمیخته ای از راست و دروغ» و تلاشی برای نمایش پیروزیِ ساختگی توصیف کرده اند. به گفته این منابع، تقریباً برای همه روشن شده که این ادعاها فاقد اعتبار است.

در این میان بسیاری از فعالان بازار معتقدند تا ساعات آینده که بازارهای جهانی به تعطیلات پایان هفته می‌روند ، این کاهش قیمت برقرار خواهد بود. 

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 20
  • ناشناس

    چرا دوباره اینترنت قطعه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      در کمال تعجببببببببببب من 24 ساعته بدون فیلتر تو اینستام

  • ناشناس

    دلا دیدی نه نفت دویست دلار شدنه انتقام نه خروج امریکا ازمنطقه

  • ناشناس

    تکلیف این همه سرمایه روی این غنی سازی و کشوری که ویرانش کردن چیه؟کی پاسخگو خواهد بود؟

  • ناشناس

    کار خبرگزاری فارس کلاً رد ادعاهاست. هیچ کار دیکه ای نداره.

  • ناشناس

    ترامپی دیگه دوران باید باید تمام شد .

  • عمو جانی

    همیشه تا بوده همین بوده جهان بی تنش یعنی فراوانی یا افت تورم یعنی اوج ارزانی و نعمت و رزق و روزی یعنی آبادانی و شکوفایی در هر مورد و جهان پرتنش یعنی تورم مرگ فقر ویرانی و رشد انگل وار مافیایی و دلالی فقط اختلاف اینجاست که طرفهای دارای تنش کشورهای ضعیفتر بیشتر زیر پا له میشن و مردم فقیرش هم تا گردن درون فقر میرن و کشورهای قوی تر کمتر و کمتر زیان می بینند سلام مخصوص من به انسانهای صلح جو و انسانهایی که دنیا را زیبا می بینند و زیبا می اندیشند اینگونه انسانها ماموریتشان و هدفشان در دنیا آبادانی و نیک اندیشی و هدیه دادن لبخند بر لب های دیگری است بخصوص به کسانی که از جبر روزگار و بی مسولیتی مسعولین چهره غمناک و زرد شده از فقر فلاکت دارند سلام و سلام و درود بی پایان بر نیکو مردان روزگار

    نظرات شما -
    • بهنام

      منظورت عمو ترامپ‌تون است ؟؟

  • ‌چه جالب

    با یک توییت کل دنیا را بهم میریزه

  • ناشناس

    این چه اقتصادی که ما داریم همه بازارها ریزش کنه تو ایران هیچی ارزون نمیشه اما وقتی بازارها رشد کنه هم ارز هم طلا همه چی میره بالا ؟؟

    نظرات شما -
    • ناشناس

      دقیقا این از ذات و فرهنگ بد ایرانه که رواج دادن

    • ناشناس

      دقیقا

  • ناشناس

    سیاست مدار خوب قبل ویکند قیمت ها ریزش کرد....حالا دوشنبه نگاه میکنه چی توییت کند. قیمت نفت و بورس برای دنیا مهم است و تاثیر مثبت داشت تویست او

  • ناشناس

    لطفا ال نود چهارده میلیون تومانی زمان ریاست جمهوری خاتمی که تحریم نبودیم رو برگردانید. تحریم که برداشته بشه دلار باید برگرده به چهارصد تا تک تومانی دوره خاتمی. بهانه ای هم نیست که نتوانید.

  • ناشناس

    پس چرا تو ایران قیمت ها پائین نمیاد ،خدالعنت کنه باعث و بانیش را

  • ناشناس

    یعنی چقدر ساده لوحن اونایی که با حرف های این هنوز ری اکشن میدن🤭🤭🤭🤭

  • ناشناس

    وقتی قدرتمند باشی با باد معده هم جهان را به تلاطم و جنب و جوش درمیاری ولی وقتی ضعیف باشی طوری میزننت که نصفه باقی موندت ۸۰ روز بلاتکلیف می مونه!

    نظرات شما -
    • ناشناس

      🤣🤣🤣🤣۸۰ روز نه ۱۳۰ روز

  • کاردر

    ترامپ ما به تو اجازه میدیم از محاصره خودت خارج بشی ،و از ایران خواهش کنی کشتی هات با پرداخت حق امنیت به ایران از این منطقه خارج بشن ، و بالای پرچمت روی کشتی پرچم ایران را نصب کنی، تا دنیا متوجه بشه تو شیر خفته را بیدار کردی، و از بوفالوهای عبوری هزینه مردمش رو در بیاره حالا برو گم شو اینجا ایران مهد تمدنه که تو جز خباثت همش ۲۵۰ سال داری که با دزدی زندگی کردی

    نظرات شما -
    • ناشناس

      نمونه واقعی یک اسکل به تمام معنا