قیمت دلار و ارز 14 اردیبهشت 1405؛ دلار در انتظار رفع ابهامات سیاسی ماند
قیمت دلار در معاملات امروز با نوسان اندک در انتظار تعیین تکلیف تحولات سیاسی مانده است.
قیمت دلار که در روزهای گذشته مسیر صعودی پرشتابی را طی کرده بود، امروز در واکنش به ابهامات سیاسی و اخبار ضدونقیض از مذاکرات، روند آرامی را در پیش گرفت و در انتظار رفع این ابهامات ماند.
دلار ساعات پایانی روز گذشته را در کانالهای 188 تا 189 هزار تومان به پایان رسانده بود و امروز نیز روند مشابهی دارد. این ارز تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 188 هزار تومان در حال معامله است.
تحلیلگران معتقدند هر خبر منفی از تحولات منطقه میتواند باعث رشد سریع دلار و و ورود به کریدور ۱۹۰ هزار تومانی شود. همچنین یورو نیز بدون تغییر نسبت به روز گذشته روی رقم 214 هزار تومان در حال معامله است.
رشد 1206 تومانی قیمت دلار توافقی
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 14 اردیبهشت 1405 به روند افزایشی روزهای گذشته ادامه داد. بر این اساس، قیمت دلار توافقی (حواله) با رشد 1206 تومانی در سمت فروش 144 هزار و 874 تومان و در سمت خرید 143 هزار و 570 تومان اعلام شده است.