وزیر ارتباطات:

دسترسی عمومی به اینترنت حق مردم است/ اینترنت طبقاتی موضوعیتی ندارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اینترنت طبقاتی یا لیست سفید موضوعیتی ندارد و دسترسی با کیفیت به شبکه اینترنت جهانی، حق همه مردم است، امیدواریم این هدف در کوتاه‌ترین زمان محقق شود.

دسترسی عمومی به اینترنت حق مردم است/ اینترنت طبقاتی موضوعیتی ندارد

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدستار هاشمی، در جلسه شورای معاونان که با حضور از پیش اعلام‌نشدهٔ مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری همراه شد، گفت که این حضور موجب تقویت روحیه و افزایش انگیزه در میان کارکنان وزارتخانه می‌شود.

پایداری ارتباطات با وجود شرایط جنگی

هاشمی با اشاره به نقش زیرساختی ارتباطات در ارائه خدمات کشور، افزود: «برای برقراری ارتباطات پایدار در ایام جنگ رمضان، این مجموعه شهدایی را تقدیم کرد و تعدادی از همکاران نیز مجروح شدند، اما روند خدمت‌رسانی به مردم به صورت حضوری و غیرحضوری بدون وقفه ادامه یافت.»

وی همدلی و انسجام در خانواده ارتباطات را از عوامل اصلی تحقق این موفقیت برشمرد و گفت: «ارائه خدمت در جنگ ۴۰ روزه با هم‌افزایی همه ارکان دولت و حاکمیت محقق شد.»

تداوم خدمات حیاتی بدون اختلال

وزیر ارتباطات با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این دوره، تصریح کرد: «همکاران ما در خانواده بزرگ ارتباطات تلاش کردند هیچ‌گونه اختلالی در زندگی مردم ایجاد نشود و انواع خدمات در حوزه‌های مختلف، از خدمات بانکی تا پست و خدمات الکترونیکی، به‌صورت پایدار ارائه شود.»

تأکید بر دسترسی عادلانه به اینترنت

وزیر ارتباطات درباره وضعیت اینترنت تاکید کرد: «اگر به موضوع قطعی اینترنت از منظر مخاطرات امنیتی نیز توجه شود، ضرورت دارد دسترسی همه مردم بدون طبقه‌بندی و لیست سفید به اینترنت فراهم شود.»

وی تصریح کرد : «اینترنت طبقاتی یا لیست سفید موضوعیتی ندارد و دسترسی باکیفیت به شبکه اینترنت جهانی، حق همه مردم است» و ابراز امیدواری کرد این هدف در کوتاه‌ترین زمان محقق شود.

ارائه گزارش عملکرد بخش‌های مختلف

در ابتدای این جلسه معاونان وزیر و رؤسای شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه، گزارش‌هایی از اقدامات انجام‌شده در ایام جنگ تحمیلی، میزان خسارت‌های واردشده و تدابیر اتخاذشده برای استمرار خدمات پس از حملات دشمن ارائه کردند.

همچنین، موضوعاتی از جمله ارائه سرویس‌های ارتباطی توسط اپراتورها، تداوم خدمات الکترونیکی دولت، خدمت‌رسانی شرکت پست، برآورد خسارت کسب‌وکارهای اینترنتی و تأمین تسهیلات حمایتی از جمله تسهیلات پست‌بانک برای این کسب‌وکارها مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 19
  • مهدی

    از یه طرف رئیس اتاق بازرگانی وزارت صمت میگه اینترنت پرو برای کسب و کارها میدیم از یه طرف این میگه حق مردمه ! اگه حق مردمه چرا پنجاه روزه قطع کردید حق نود میلیون ایرانی مظلوم رو ؟؟؟!!! ادمین تو را خدا چاپ کنیا

    نظرات شما -
    • ناشناس

      دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد...

  • موز بالدار

    پس وصلش کنید

  • موز بالدار

    مهم عمل هست نه حرف

  • ناشناس

    خاک عالم بر سرتان

  • مهدی

    کاش این دروغهاتون راست بود !

  • منم

    اینترنت به کسب و کارها میدین به مشتری هاشون نه؟!؟

  • ناشناس

    خندشون نمیگیره این حرفا را میزنند؟

  • ناشناس

    وزیر عدم ارتباطات

    نظرات شما -
    • ناشناس

      گل گفتی

  • ایرانی

    مردم رو مسخره خودشون کردن

  • ناشناس

    وصلش کنید این لامصبو خدایا چه گناهی گردم اینجا به دنیا اومدم

  • ناشناس

    حقوقت بعید حلال باشه وزیر محترم چند ماهه پول گرفتی درحالی که فناوری اطلاعاتی و اینترنتی وجود ندارد

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ما که راضی نیستیم!

  • ناشناس

    اقا جان اینترنت وصل کنید دیگه

  • ناشناس

    راست میگه دیگه ❗️

    ملت اینترنتو وصل کنید دیگه 😡

  • ناشناس

    زور مافیای وی*ان از وزیر ارتباطات بیشتر است 👋

  • ناشناس

    خدا ازتون نگذره که ورشکستم کردین با این قطع کردن اینترنت ها… هم بانک هارو هک کردن هم تمام مسئولین و ترور کردن . دیگه قطع کردن اینترنت چه فایده ای داشت جز اینکه مارو بدبخت کرد؟

  • ناشناس

    چقدرم ک تو تصمیم گیرنده ای !!