خبر مهم وزارت نیرو: هیچ تهدیدی مانع توقف چرخه تولید برق نمی‌شود

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه هیچ تهدیدی مانع توقف چرخه تولید برق نمی‌شود، گفت: ایستادگی در برابر تهدیدات اخیر دشمن علیه زیرساخت‌ها، نماد واقعی اقتدار مهندسی کشور است.

خبر مهم وزارت نیرو: هیچ تهدیدی مانع توقف چرخه تولید برق نمی‌شود

به گزارش خبرفوری،  مسعود مرادی در جریان بازدید از نیروگاه حرارتی شازند با ابلاغ پیام قدردانی وزیر نیرو از تلاش‌های جهادی همکاران صنعت نیروگاهی در دوران جنگ تحمیلی بر علیه کشورمان، افزود: حضور مقتدرانه همکاران برق حرارتی در کنار واحدهای تولیدی، محکم‌ترین پاسخ به یاوه‌گویی‌های دشمن است.

وی تاکید کرد: همکاران صنعت نیروگاهی این روزها به دور از خانواده سنگر تولید برق را حفظ کرده و ثابت کرده‌اند که هیچ تهدیدی نمی‌تواند چرخ تولید و خدمت‌رسانی به مردم را متوقف کند.

طبق اعلام وزارت نیرو، مرادی ادامه داد: همکاران نیروگاه شازند در کنار سایر همکاران صنعت برق حرارتی با وجود تهدیدات صورت گرفته در حال تکمیل برنامه تعمیرات و بهینه‌سازی نیروگاه‌های حرارتی هستند تا این واحدها در روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال با آمادگی حداکثری در مدار تولید باشند.

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    چه تحلیل کشکی

  • ناشناس

    پس میشه نگران باشیم

  • مائو و گنجشک ها

    به جز اینکه همان نیروگاه بوشهر رو بزنه سه تا استان بی برق میشن رسما.گندش روهم درآوردید از یه طرف همش خبر آماده باش برای قطع برق میدین از یه طرف ادعاهای کذب.دوهول رو از سر گشادش می دمید

  • ناشناس

    خواهیم دید چه خواهد شد

  • ناشناس

    هیچ تهدیدی؟واقعا هیچ تهدیدی!!!!؟یا معنی “هیچ تهدیدی “رو نمیدونند یا ما رو چیز فرض کردند.لطفا تایید کن

  • ناشناس

    یکی از دلایل عقب موندن ما و دچار شدن به وضع الان اینه که امثال این شخص به راحتی دروغ می گویند و هیچ کس هم جلوشون رو نمیگیره.در صورتی که کاملا میدونه و میدونیم اصل داستان چیه.بس کنیییییییییییییید!!!!!