۳۶۰ میلیارد تومان به حساب ۲۳۰ هزار خانوار دارای معلولیت واریز شد

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی گفت: ۳۶۰ میلیارد تومان کمک‌هزینه معیشت معلولان شدید و خیلی شدید فاقد شغل و درآمد (ماده ۲۷) برای بالغ بر ۲۳۰ هزار خانوار دارای معلولیت تحت پوشش واریز شد.

۳۶۰ میلیارد تومان به حساب ۲۳۰ هزار خانوار دارای معلولیت واریز شد

به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی، علیرضا انجلاسی با اعلام پنجمین خبر امیدآفرین برای جامعه هدف بهزیستی افزود: سرانه مبلغ پرداختی(کمک هزینه) از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است که این رقم بسته به تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود که در مجموع ۳۶۰ میلیارد تومان برای این منظور اختصاص داده شده است.

انجلاسی در ادامه تأکید کرد واریز هزار میلیارد تومان اعتبار به عنوان کمک هزینه در زمینه‌های مختلف برای افراد دارای معلولیت و شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی، واریز ۶۷۸ میلیارد تومان به حساب ببش از ۱۶۰ هزار نفر از جامعه هدف در قالب کمک‌هزینه اسفندماه حق پرستاری و مددکاری معلولان شدید و خیلی شدید و همچنین افراد دارای ضایعه نخاعی. واریز حق‌الزحمه اسفندماه تسهیلگران شغلی از جمله خبرهای امیدآفرین سازمان بهزیستی است.

به گفته وی، واریز کمک‌هزینه اسفندماه مراکز توانبخشی روزانه و کارگاه‌های تولیدی به مبلغ ۲۹۳ میلیارد تومان برای ۱۵۱۷ مرکز، واریز کمک‌هزینه نگهداری فرزندان در شیرخوارگاه‌ها و مراکز غیردولتی نگهداری کودکان به مبلغ ۹۶ میلیارد تومان برای ۶۰۰ مرکز و واریز کمک‌هزینه نگهداری اسفندماه مراکز شبانه‌روزی معلولین، سالمندان و بیماران روانی مزمن برای ۱۱۸۳ مرکز و بیش از ۵۵ هزار نفر با اعتباری بالغ بر ۴۴۸ میلیارد تومان از دیگر خبرهای امیدآفرین سازمان بهزیستی در ماه های اخیر است.

 

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید