ساعت کاری ماه رمضان اعلام شد

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد که بر اساس آن، ساعت شروع به کار ادارات در تمامی استان‌ها به صورت شناور از ساعت ۷ تا ۹ صبح تعیین شده است.

ساعت کاری ماه رمضان اعلام شد

ذبیح اله سلمانی در خصوص تعیین ساعات آغاز به کار ادارات و مشاغل مختلف در ماه مبارک رمضان اعلام کرد: بنا بر جزء (۲) تصویب نامه هیأت وزیران به تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ تعیین شده است.

در این بند از تصویب‌نامه ۱۴۰۱ هیئت وزیران آمده است: ساعت آغاز به کار ادارات (به استثنای واحدهای عملیاتی خدمت‌رسان آموزشی، بهداشتی و ...) در تمامی استان‌ها در ماه مبارک رمضان به صورت شناور، از ساعت ۷ تا ۹ صبح بوده و این ساعت در روزهای بعد از شب‌های قدر ۹ صبح است.

شایان ذکر است؛ طبق ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری ساعات کار کارمندان در هفته ۴۴ساعت است؛ لذا دستگاه‌های اجرایی موظفند در صورت هر گونه تغییرات ساعت کاری این موضوع را رعایت و نظارت کنند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    الان از 8 تا 14 هست یک ساعتم شناور، با این چچیزی که نوشتی سختترش کردن که، 7 باید سرکار باشه با 2 ساعت شناور؟ ساعت پایانش چه وقتیه؟ طرف 7 اداره باشه تا چند؟واقعا خودشونم نمیدونن چیکار دارن میکنن