انتقاد نماینده مجلس از وضعیت بی آبی

مردم دعای باران بخوانند اگر وزارت نیرو نمی‌تواند/ ویدئو

نماینده مردم بافق در صحن علنی مجلس گفت: وزارت نیرو از الان برای بی‌آبی تدبیر کند اگر نمی‌تواند مردم بروند دعای باران بخوانند!

مردم دعای باران بخوانند اگر وزارت نیرو نمی‌تواند/ ویدئو

صباغیان گفت: با کاهش بارش‌ها مواجهیم، دست ‌اندرکاران و متولیان آب و وزارت نیرو از الان یک تدبیری بیندیشند. اگر واقعا نمی توانند حداقل بگوییم مردم بروند دعای باران بخوانند. هرچند الان هم متأسفانه کسی دعای باران نمی‌خواند، قبلا خوانده می‌شد قبل از انقلاب، اول انقلاب ولی حالا که کسی به دعای باران هم اعتقادی ندارد. حداقل اگر نمی‌توانیم برای بی آبی برنامه‌ریزی کنند، مردم را به دعای باران راهنمایی کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    از بس به مردم زور گفتن فکر می کنن دعا کردن هم زورکیه و با لایحه دولت و قانون مجلس باید اجرایی بشه.

  • ناشناس

    در زمانهایی که پیش بینی هواشناسی احتمال باران نمی دهد کسی از آقایون جرئت خواندن نماز بارن نداره. اینها فقط در حرف و ادعا و تبلیغات برای عوام جانشین ائمه و پیامبرند و هیچ بهره ای از انفاس قدسی انها ندارند.

  • ناشناس

    به نظر با این همه خطوط ساحلی بهترین راه شیرین کردن اب دریاست مانند عربستان . شاید اگر کشور می توانست درتعامل سازنده با غرب و شرق نیرو گاههای هسته ای متعددی داشته باشه هم مشکل شیرین کردن اب حل می شد هم مشکل برق لازم برای پمپاژ این اب به داخل کشور .

  • رابی

    مردم همراه دعای باران ،دعای بارش گوشت و میوه و تخم مرغ و لبنیات و مسکن و خودروی با کیفیت و ارزان هم بخوانند شاید فرجی حاصل گردد.

  • یک نفر

    اگر با دعا همه چیز درست می شد در هیچ جا دنیا فقیر وگرفتار وجود نداشت وهیچ فردی چیزی ابتکار واختراع نمی کرد ودر خانه ومساجد و کلیسا ومعبدها وصومعه ها استراحت می کرد ودعا می خواند وهمه چیز خود بخود درست میشد!؟

  • حائری

    باوجود این همه گناه ومعصیت در جامعه ربا وشراب خواری بی حجابی وووو اگر خداوند غضب هم می کرد وبلا نازل می شد تعجب نباید کرد هرچه کنی به خود کنی