حذف ارز ترجیحی در دستور کار دولت/ صمصامی: آقای رئیس جمهور این کار شما فاجعه اقتصادی ایجاد می‌کند/ ویدئو

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه صحن علنی مجلس گفت:یک فاجعه اقتصادی دیگری در شرف وقوع است همانطور که در سال ۴۰۱ با حذف ارز ۴ و دویستی یک موج تورمی شدیدی را در جامعه ایجاد کردند و قشر زیادی از مردم متاسفانه افتادن زیر خط فقر همین کار رو الان می‌خواهند با حذف ارز ۲۸ و پانصدی انجام دهند.

حذف ارز ترجیحی در دستور کار دولت/ صمصامی: آقای رئیس جمهور این کار شما فاجعه اقتصادی ایجاد می‌کند/ ویدئو

صمصامی ادامه داد: یک تصویب‌نامه‌ای است که ارائه شده به هیئت وزیران در خصوص اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی که در ماده ۳ آمده به منظور تثبیت قیمت کالاهای اساسی برای مصرف کنندگان مابه‌تفاوت نرخ ارز ترجیحی به نرخ ارز توافقی محاسبه و در انتهای زنجیره تامین پرداخت بشود؛این یعنی حذف ارز ۲۸ پانصدی و یک فاجعه بزرگ اقتصادی.

نماینده مجلس گفت: آقای رئیس جمهور شما جایی که باید ورود کنید و جلوی عدم بازگشت ارز ۹۵ میلیارد دلار را بگیرید ول کردید و می‌خواهید این ۲۸ و ۵۰۰ رو از سفره مردم حذف کنید.

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ساکت

    پس چرا موقعی که اقای رئیسی ارز 4200 تومنی رو حذف کرد و شد 60000 تومان همتون ساکت بودید و از اون به عنوان جراحی اقتصادی و انقلاب اقتصادی نام می بردید؟

  • ناشناس

    فاجعه برای رانت خواران خواهد بود. وگرنه مردم عادی که هم اکنون نیز کالایی که با ارز ترجیحی وارد می شود را به قیمت ارز آزاد به اضافه مالیات بر ارزش افزوده خریداری می کنند