افزایش ۸۵ درصدی حقوق این افراد نهایی شد
در خبر خوشی برای کارکنان وزارت نفت، «صدیقه خزایی» معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی این وزارتخانه اعلام کرد که مصوبه افزایش چشمگیر حقوق برای مشاغل خاص و حساس نهایی شده است.

براساس تصمیم شورای حقوق و دستمزد، حقوق برخی از کارکنان وزارت نفت از ۲۵ تا ۸۵ درصد افزایش مییابد و این افزایش از مهرماه با پرداخت مابهالتفاوت از ابتدای سال ۱۴۰۴ اجرا خواهد شد.
افزایش بیسابقه برای کارکنان مناطق ویژه
به گفته خزایی، مصوبه جدید شورای حقوق و دستمزد در جلسه چهارم شهریور ۱۴۰۴ تصویب و به وزارت نفت ابلاغ شده است. بر اساس این تصمیم، کارکنان شاغل در مناطق سخت و ویژه از جمله سکوها، جزایر نفتی، پارس جنوبی، سرخس و خانگیران مشمول افزایشهای چشمگیر بین ۲۵ تا ۸۵ درصدی خواهند شد.
این میزان افزایش حقوق، متناسب با شرایط محیطی و نوع مسئولیت هر منطقه تعیین شده و هدف آن، بهبود وضعیت معیشتی نیروهایی است که در شرایط سخت اقلیمی و عملیاتی مشغول فعالیت هستند.
گسترش دایره مشمولان افزایش حقوق
خزایی با اشاره به تغییرات مهم نسبت به سال گذشته تأکید کرد: «در مصوبه امسال، دامنه مشمولان افزایش سقف حقوق گسترش یافته و علاوه بر نیروهای مناطق گرمسیر، کارکنان مشاغل اصلی و تخصصی در مناطق غیرگرمسیر نیز مشمول افزایش ۲۵ درصدی خواهند شد.»
وی افزود که این تصمیم با هدف ایجاد تعادل در پرداختها و جلوگیری از شکاف حقوقی بین بخشهای مختلف وزارت نفت اتخاذ شده است.
پول و پله زا بین مدیران و خودی با دور زدن تحریمهای نفتی تقسیم کردند
از عروسی شمخانی مشخص شد پولها کجاست
فقط حقوق کارگر را زیاد نمیکنند . همراه اول گردنش کلفت است
منابع طبيعي چرا حقوقاشون زياد نميشه !!!!!
فوق ليسانس با ٣٠ سال سابقه ٢٠ ميليون تومان؟؟؟؟؟؟؟