واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس و واگذاری اختیارات به استانداران/موافقت دولت با حذف ۴ صفر از پول ملی

سخنگوی دولت گفت: درباره واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس و واگذاری اختیارات به استانداران در جلسه امروز هیئت دولت بحث و تبادل نظر شد.

واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس و واگذاری اختیارات به استانداران/موافقت دولت با حذف ۴ صفر از پول ملی

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران و تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران روایت سازان همه جریان‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشورها هستند و تصور دنیایی که در آن خبرنگاران فعال نباشد بسیار سوت و کور است؛ که این سکوت از جنس آرامش نیست.

وی با بیان این مطلب که خبرنگاران پیام آوران بیداری، پرسشگری، مطالبه‌گری، امید و روایت‌های سازندگی هستند، با گرامی داشت یاد و نام  شهدای رسانه، در جنگ تحمیلی هشت ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه، به تشریح مصوبات هیئت وزیران پرداخت و گفت: در جلسه امروز هیئت دولت گزارشی از سفر رئیس جمهور به پاکستان ارائه شد. در این سفر پربار  از حیث تشریفات و محتوا، ۱۲ سند همکاری امضا شد.

مهاجرانی افزود:  موضوع دیگر مورد بحث "کانال زنگزور" بود که وزیر  امور خارجه درباره آن توضیحاتی ارائه داد. این موضوع در عین حال که مهم است ولی همچنان که قبلاً هم گفته شد جمهوری اسلامی ایران به حفظ تمامیت ارضی کشورهای همسایه و بر هم نخوردن نقشه منطقه احترام می‌گذارد.

وی گفت: موضوعی که بسیار برای ما مهم است تثبیت صلح و ثبات در منطقه است؛ لذا رویکرد کلی جمهوری اسلامی ایران این است و توضیحات بیشتر را روز سه‌شنبه ارائه خواهیم کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به این که موضوع تفویض اختیار به استانداران در جلسه امروز همچنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، ادامه داد: چنانچه استانداران با توجه به ناترازی آب، برق و انرژی موجود، تصمیم به تعطیلی استان بگیرند و با توجه به پیشنهاد بخش خصوصی مبنی بر این که این تعطیلی به روز شنبه موکول شود، تصمیم استانداران در این موضوع قابل انجام خواهد بود.

 مهاجرانی ادامه داد: موضوع دیگر این بود که با توجه به کمبود حدود ۷ هزار  دستگاه اتوبوس در کشور و نقش فرسودگی ناوگان اتوبوسی در بخشی از تصادف‌های اخیر که متاسفانه جان تعدادی از هموطنان‌مان را گرفت، علاوه بر ۱۴۰۰ دستگاه اتوبوسی که از تولیدکنندگان داخلی تامین می‌شود، واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس هم به تصویب دولت رسید.

سخنگوی دولت سپس به مصوبات دولت در ۸ مرداد پرداخت و گفت: در این جلسه آیین نامه رتبه بندی صندوق‌های تضمین غیردولتی به تصویب رسید. موضوع دیگر شناسایی موارد مشمول و استفاده از تنخواه بود که با توجه به مقررات مالی دولت به تصویب رسید. افزایش سرمایه شرکت ملی پتروشیمی ایران و آیین نامه تبصره هشت ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات انبار غیرمعمول منقول بود که آن هم مصوب شد.

مهاجرانی ادامه داد: در صدمین جلسه دولت در ۱۲ مرداد اصلاح جریمه‌ها و سایر حد نصاب‌های ریالی تعیین شده در قانون امور گمرکی، و اصلاح اساسنامه جامع حسابداران رسمی به تصویب رسید و اصلاح ساختار کارگروه ملی زیارت هم مصوب شده  و مشخص شدن اعضای کارگروه، اضافه شدن وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به عضویت ستاد هزار و پانصدمین  سال میلاد حضرت رسول(ص) به همراه آقایان حسین اختری و میثم امرودی به اتمام رسید.

وی افزود: امروز موضوع حذف ۴ صفر از پول ملی هم در دولت مطرح شد و به تصویب رسید. پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود.

 

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • محمد هادی طهمورثی

    مبارک باشد ، اتوبوس‌های آقای زاکانی رسیدند.
    به دروره پساقِرُون خوش‌آمدید.