مدیرعامل آبفا: ۳۱ درصد تهرانیها طبق الگو آب مصرف میکنند/ مصرف آب اروپاییها با ۵ برابر بارش، کمتر از تهران است
مدیرعامل آبفای استان تهران با اشاره به لزوم صرفهجویی در مصرف آب گفت: فقط ۳۱ درصد شهروندان تهرانی مطابق با الگوی ۱۳۰ لیتر در شبانهروز آب مصرف میکنند، در حالی که میانگین مصرف در تهران همچنان بالاتر از حد استاندارد جهانی است.

محسن اردکانی، مدیرعامل آبفا استان تهران، در یک گفتوگوی تلوزیونی اظهار کرد: وقتی ۲۸۰ میلیمتر بارندگی را بهعنوان معیار قیاس کنیم، مشاهده میکنیم که در پنج سال گذشته، استان تهران بهطور مداوم بارندگی کمتری نسبت به این میزان دریافت کرده است.
وی افزود: در حالی که طی ۶۰ سال آماری ثبتشده در استان تهران، معمولاً حداکثر دو سال خشکسالی وجود داشته و چند سال با بارندگی بالا (ترسالی) رخ داده است. فقط در یک سال مشاهده شده که بارندگی بهشدت کم بوده است؛ آن هم در سال ۱۳۷۲ که تنها ۴۰ میلیمتر بارندگی ثبت شد. البته سالهای قبل و بعد از آن بهترتیب ۳۵۷ و ۳۲۰ میلیمتر بارش داشتیم که نشاندهنده جبران این کمبود است.
مدیرعامل آبفا استان تهران بیان کرد: عرض کردم که بایستی آب قیمت واقعی خودش را پیدا کند. اگر هم قرار است دولت کمک کند، باید از طریق روشهای دیگری به این موضوع کمک شود. این یک نکته مهم است.
اردکانی گفت: نکته دیگری که میخواهم به آن اشاره کنم این است که الان حدود ۹۰ درصد از آب در کشور در بخش کشاورزی است و حدود 8 تا ۹ درصد مصرف در بخش خانگی مصرف میشود. از طرف دیگر، ما بایستی بالاخره با استفاده از ابزارها، امکانات و روشهای نوین آبیاری، راندمان مصرف آب را در بخش کشاورزی بهطور واقعی افزایش دهیم.
وی در ادامه سخنان خود به مقایسه وضعیت آب در ایران و کشورهای توسعهیافته پرداخت و اظهار کرد: اگر نگاه کنیم، در کشورهای توسعهیافته مثل قاره سبز اروپا، میزان بارندگی در یک سال آبی به ۷۵۰ میلیمتر میرسد. در حالی که در استان تهران، من خدمت شما عرض کردم که امسال تنها ۱۵۰ میلیمتر بارندگی ثبت شده و متوسط بلندمدت نیز ۲۸۰ میلیمتر است.
مصرف آب اروپاییها با ۵ برابر بارش، کمتر از تهران است
مدیرعامل آبفای تهران اضافه کرد: در این کشورها میبینیم که میزان متوسط مصرف آب ۱۶۸ لیتر است. اما در شهر تهران، میزان متوسط مصرف حدود ۲۵۰ لیتر محاسبه میشود که از الگوی ۱۳۰ لیتری بیشتر است.
اردکانی تصریح کرد: در حال حاضر، الگوی مصرف آب برای هر شهروند در استان تهران ۱۳۰ لیتر در شبانهروز در نظر گرفته شده است. با این حال، آمار نشان میدهد که حدود ۳۱ درصد شهروندان تا سقف ۱۳۰ لیتر را مصرف میکنند، حدود ۶۲ درصد بین ۱۳۰ تا ۲۶۰ لیتر آب مصرف دارند و حدود ۷ درصد بالای ۲۶۰ لیتر آب را مصرف مینمایند.
اون ۶۹ درصد ابشون قطع کن و جریمه سنگین ببند کاری نداره
آقای آبفا چرا چرخه بازگردانی اب تهران را تو این ۳۰ سال تکمیل نکردید ؟؟؟ فقط بلدید حرف مفت بزنید
آب شرب فقط ۹ درصد مصرف آب را در بر می گیرد و بیشتر مصرف در بخش کشاورزی و صنعت است! همین کشت هندوانه که کارشناسان سالهاست می گویند چند برابر آب شرب مصرف دارد
مسولان اهمال خودشان را گردن مردم نیاندازند
خدا لعنتتون کنه که یک هفته است تو سراسیاب خراب شده که همینجوریشم زندگی سخته زندگی رو ازمون گرفتید با ۱۲ ساعت قطعی آب
خبرتان درتهران وضونگیریدتیمم کنید
آب نیست که نیست مهم پرداخت قبض آب و برق است!! من قبض آب و برق را پرداخت نمیکنم چونکه نه آب داریم نه برق داریم بیا هردو رو قطع کن
بی لیاقتی خودتون رو همچنان بندازید گردن مردم رذلهای بد فطرت
اروپایی ها سلطان های متعدد ندارند جناب مدیر.
چطور حساب می کنید که ایرانی ها پنج برابر آن ها آب مصرف می کنند؟ ایرانی ها ماهی اند؟ واقعا تفاوت سرانه مصرف با خروج غیر قانونی از چرخه را نمی دانید؟
باشه هروقت مسولین ما مثل مسولین اروپایی شدند ما هم مثل مردم اروپا میشیم!!!
علت مصرف بالای آب در کشور ما در مقایسه با اروپا. اول اینکه لوله کشی آب آشامیدنی شون جدا از آب نظافت هست و دوم اینکه اونها با دستمال خودشون رو پاک میکنن
سلام چرا همه چی رو گردن مردم میگذارید. اروپائی ها سبزی فله میفروشند .شما بلد نیستید الگوی مصرف رو تهیه کنید . درخیلی از کشورها تهیه غذا خارج از خانه ارزان تر از خانه است همین دو رفتار رو اصلاح کنید ۵۰ درصد آب مصرفی کاهش پیدا میکنه.
چی ما مثل اروپاییهاست.؟اینجاست که مولوی میگه دو دهان داریم همچو نی.
100%مسئولین بعد از وقوع فاجعه به فکر حل آن می افتند چون اینقدر منافع شخصی دارند که منافع ملی در آن گمشده است