ایرانی ها بیشتر از ژاپنی ها کار میکنند
بیش از ۴۰ درصد شاغلان در بهار ۱۴۰۴ بیش از ۴۹ ساعت در هفته یا بیش از ۸ ساعت در روز کار کردهاند، که این میزان یکی از نماگرهای کار شایسته محسوب میشود.بر اساس برآورد سازمان جهانی جمعیت، میانگین ساعت کار هفتگی در ۱۷۰ کشور جهان در سال ۲۰۲۴ حدود ۳۸.۷ ساعت است.

ایرانیها با ۴۶.۳ ساعت کار هفتگی در رده دهم پرکارترینهای جهان قرار دارند.
بر اساس دادههای مرکز آمار ایران، متوسط ساعت کار شاغلان ایرانی در بهار ۱۴۰۴ به ۴۶.۳ ساعت در هفته رسیده که نشاندهنده افزایش ۱.۶ درصدی نسبت به سالهای قبل است. طی دوره زمانی ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۴، شاغلان ایرانی به طور میانگین بیش از ۴۵ ساعت در هفته کار کردهاند.
این عدد در سالهای ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ به اوج خود با ۴۷ ساعت در هفته رسید، اما در بازه ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۸ به حدود ۴۴ ساعت کاهش یافت.با شیوع بیماری کرونا در سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، متوسط ساعت کاری به دلیل محدودیتها و تعطیلیها به حدود ۴۲ ساعت در هفته کاهش یافت.
از سال ۱۴۰۲، این رقم مجدداً افزایش یافت و در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به بیش از ۴۵ ساعت در هفته رسید.در بهار ۱۴۰۴، این عدد با رشد ۱.۶ درصدی به ۴۶.۳ ساعت در هفته افزایش یافت. از نظر جنسیتی، متوسط ساعت کاری زنان از ۳۲.۶ ساعت در هفته در سال ۱۳۸۴ به ۳۵.۸ ساعت در سال ۱۴۰۳ رشد کرده، در حالی که برای مردان از بیش از ۴۹ ساعت در سال ۱۳۸۴ به ۴۷.۵ ساعت در سال ۱۴۰۳ کاهش یافته است.
همچنین، بیش از ۴۰ درصد شاغلان در بهار ۱۴۰۴ بیش از ۴۹ ساعت در هفته یا بیش از ۸ ساعت در روز کار کردهاند، که این میزان یکی از نماگرهای کار شایسته محسوب میشود.بر اساس برآورد سازمان جهانی جمعیت، میانگین ساعت کار هفتگی در ۱۷۰ کشور جهان در سال ۲۰۲۴ حدود ۳۸.۷ ساعت است.
ایران با ۴۶.۳ ساعت در هفته، در رتبه دهم پرکارترین کشورهای جهان قرار دارد. در صدر این فهرست، کشورهایی مانند بوتان با ۵۴.۵ ساعت، سودان با ۵۰.۸ ساعت و کنگو با ۴۸.۷ ساعت بیشترین ساعت کاری را ثبت کردهاند
توی فلاکت و بدبختی باشه ما رتبه بالا داریم ،توی رفاه باشه همیشه آخر
کار کردن یک ایرانی با کارکردن یک ژاپنی زمین تا آسمان فرق دارد هر ۱۰ ساعت کارکردن ما با یک ساعت کار اونا برابری میکنه
کار مفید که منظورت نبود تا ۹ صبحانه بخورند گپ و دورهمی و نماز و تایم دستشویی و جواب تلفن هم حساب میکردی