پیش بینی بورس فردا ۲۹ اردیبهشت/ اسکینی: بازار سهام به راحتی تن به اصلاح نمی دهد

شاخص کل بورس تهران در جریان معاملات امروز (یکشنبه) نوسان‌های زیادی را تجربه کرد؛ به‌طوری‌که پس از رشد ۱۰ هزار واحدی در نیم‌ساعت نخست، چند بار تغییر مسیر داد و در نهایت با صعود هفت‌هزار واحدی، روی تراز سه میلیون و ۲۵۲ هزار واحد ایستاد.

پیش بینی بورس فردا ۲۹ اردیبهشت/ اسکینی: بازار سهام به راحتی تن به اصلاح نمی دهد

شاخص هم‌وزن نیز با افزایش ۴۹۰۰ واحدی به سطح ۹۷۷ هزار واحد رسید و بیشتر نمادهای بازار روز مثبتی را پشت‌سر گذاشتند.

ارزش معاملات کل بازار به ۱۳۳ هزار میلیارد تومان رسید و ارزش معاملات خرد هم ۹.۵ همت بود.

در همین حال، ۷۰۳ میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار شد اما صندوق‌های سهامی و درآمد ثابت به ترتیب با خروج ۲۱۶ و ۹۸ میلیارد تومان پول حقیقی همراه بودند.

«وبملت» و «خساپا» بیشترین خروج سرمایه حقیقی را ثبت کردند و در مقابل، «وپاسار» و «شپنا» بیشترین ورود را به خود اختصاص دادند.

فرابورس نیز با رشد ۲۰۰ واحدی، برای نخستین‌بار وارد کانال ۲۸ هزار واحد شد و در ارتفاع ۲۸ هزار و ۱۳۳ واحد قرار گرفت.

علی اسکینی، کارشناس بازار سرمایه،  با اشاره به شرایط فعلی بازار سرمایه اظهار کرد: «در حال حاضر بازار در سیکل رونق خود قرار دارد و در چنین شرایطی به‌راحتی تن به اصلاح نمی‌دهد. نقدینگی به‌صورت چرخشی بین گروه‌های مختلف در حال گردش است.»

وی افزود: «برای مثال، در روزهای گذشته به‌دلیل اخبار مثبت پیرامون توافق و همچنین بانک‌ها، نقدینگی به سمت این گروه‌ها حرکت کرد. پس از آن، با انتشار خبرهایی از سایپا، معاملات در گروه خودرویی رونق گرفت.»

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه با اشاره به تأثیر اخبار روز گفت: «در بازار امروز نیز، خبر تغییر قیمت سهمیه گازوئیل باعث شد که شاهد صف‌های خرید در نمادهای پالایشی باشیم.»

وی در تحلیل کلی از وضعیت بازار بیان کرد: «در مجموع، امروز ۶۲ درصد از نمادها مثبت بودند و ارزش معاملات نیز در سطوح قابل قبولی قرار گرفت.»

اسکینی در پایان با تأکید بر چشم‌انداز مثبت بازار سهام خاطرنشان کرد: «به‌نظر می‌رسد بازار تا حدودی به توافق هسته‌ای وزن داده و معاملات حول محور این موضوع در حال انجام است. مرور روند صعودی شکل‌گرفته، نشان می‌دهد که انتظار ادامه‌دار بودن این ترند وجود دارد.»

 

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید