دبیراجرایی سومین اجلاس سراسری "مسئولیت اجتماعی برند برتر" مطرح کرد؛
ما صاحبان برند، تولیدکننده امید، اعتماد و آیندهایم
مدیرعامل شرکت هم آورد و دبیر اجرایی این رویداد اقتصادی گفت: خوشحالم که امروز در جمعی حضور دارم که قلبشان برای تغییر میتپد و نگاهشان به فردایی روشنتر دوخته شده است. امروز اینجا گرد هم آمدهایم تا درباره مفهومی سخن بگوییم که دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است؛ یعنی مسئولیت اجتماعی برندها.

به گزارش خبرفوری، سومین اجلاس سراسری « مسئولیت اجتماعی برند برتر » با حضور جمع کثیری از اصناف و شرکت های تولیدی، خدماتی و صنعتی در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد.
مهندس محمدرضا یارمحمدی، مدیرعامل شرکت هم آورد و دبیر اجرایی این رویداد اقتصادی گفت: خوشحالم که امروز در جمعی حضور دارم که قلبشان برای تغییر میتپد و نگاهشان به فردایی روشنتر دوخته شده است. امروز اینجا گرد هم آمدهایم تا درباره مفهومی سخن بگوییم که دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است؛ یعنی مسئولیت اجتماعی برندها.
وی افزود: در جهانی که هر روز، مرزِ میان ِتجارت و جامعه، باریکتر میشود، برندها دیگر نمیتوانند صرفاً فروشنده محصول باشند. ما صاحبان برند، دیگر تنها تولیدکننده کالا نیستیم؛ ما تولیدکننده امید، اعتماد و آیندهایم؛ وقتی از مسئولیت اجتماعی حرف میزنیم، از قلبِ برند صحبت میکنیم. از آن نقطهای که سود با معنا گِره میخورد و منفعت شخصی، جایش را به منفعت جمعی میدهد.
یارمحمدی تصریح کرد: برند برتر، فقط یک نام موفق نیست؛ یک تعهد است؛ تعهد به عدالت، به طبیعت، به آموزش، به اشتغال، به انسان؛ « برند برتر»، یعنی صدای مردم را شنیدن، حتی وقتی فریاد نمیزنند. یعنی در کنار رشد اقتصادی، ریشه زدن در خاک جامعه. ما در این همایش سعی کردهایم این نگاه را به فرهنگِ سازمانی تبدیل کنیم و نه بهعنوان پروژهای تبلیغاتی، بلکه بهعنوان یک اصل حیاتی. از سرمایهگذاری در آموزش مهارت برای جوانان، تا حمایت از مادران سرپرست خانوار، از طرحهای زیست محیطی تا شفافیت در زنجیره تأمین؛ هر گامِ ما، تلاشی است برای معنا بخشیدن به مفهوم برند در عمل، نه فقط در شعار.
دبیراجرایی سومین اجلاس سراسری "مسئولیت اجتماعی برند برتر" در ادامه خطاب به صاحبان کسب و کار خاطرنشان کرد: دنیا تغییر کرده، نسل امروز، از برندها سؤال میپرسد: «تو برای مردم چه کردهای؟»، «چقدر با وجدان عمل کردهای؟» و ما اگر میخواهیم در دلِ این نسل بمانیم، باید پاسخی روشن، صادقانه و الهامبخش داشته باشیم.اجازه دهید در پایان بگویم: قدرت واقعی یک برند، نه در تبلیغات پرزرقوبرق، که در ردپای مثبتیست که بر جامعه باقی میگذارد؛ بیایید برندهایی باشیم که دیده میشوند، چون دل دیدهاند؛که شنیده میشوند، چون درد شنیدهاند و ماندگار میشوند، چون برای ماندن مردم، ایستادهاند.
در ادامه مهندس محمد جواهری، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، با اشاره به شعار سال 1404 گفت: سرمایه گذاری برای تولید سال هاست که در رأس برنامه های توسعه ای در منطقه گل گهر قرار دارد، اما با نامگذاری سال توسط رهبر انقلاب، اهمیت و ضرورت این مسئله در آینده اقتصاد کشور، بیشتر از هر زمان دیگر نمایان شد و عزم و اراده ما در این منطقه مهم معدنی و صنعتی برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های تولیدی را صد چندان کرد؛ در سال گذشته ما در منطقه گل گهر حدود 40 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری تولیدی داشتیم که با حضور دو وزیر صمت دولت سیزدهم و چهاردهم و ریاست محترم جمهور به بهره برداری رسیدند. هم اکنون که با شما صحبت می کنم پروژه های عظیم تولیدی با سرمایه گذاری 140 هزار میلیارد تومان در حال اجرا هستند که بخشی تا پایان امسال و بخشی هم در سال آینده افتتاح و به بهره برداری می رسند.
« جواهری » در ادامه به موضوع مسئولیت اجتماعی و اهمیت آن در کسب و کار اشاره کرد و عنوان داشت: خودتان بهتر می دانید و مدیران ارشد کشور از مشاوران اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و شخص رئیس جمهور محترم و مقام عالی وزارت صمت گرفته تا مدیران ارشد استان و شهرستان و نخبگان و رسانه ها بر این ادعای ما صحه می گذارند که اقداماتی که طی 4 سال گذشته در حوزه مسوولیت های اجتماعی در منطقه گل گهر انجام شده ، در تاریخ انقلاب اسلامی بی سابقه بوده است؛ اما به طور کلی بر اساس بررسی بنگاه های اقتصادی بزرگ جهان، شرکت ها در حوزه مسوولیت های اجتماعی باید در سه حوزه آموزش، گردشگری و بهداشت و درمان، سرمایه گذاری کنند که ما در هر سه حوزه وارد شده ایم و کارهای اساسی و زیربنایی انجام داده ایم.
این مدیر روابط عمومی و امور بین الملل، در پایان به مهمترین دغدغه شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، اشاره کرد و گفت: مهم ترین دغدغه مجموعه گل گهر و مجموعه های نظیر گل گهر، درصد بالای بهره مالکانه دولت است که دست ما را برای اجرای طرح های توسعه ای بسته است؛ ما خیلی تلاش کردیم دولت را متقاعد کنیم که هر چه انتفاع دولتی کمتر باشد به تولید و اقتصاد کشور کمک می شود. مقداری هم موفق شدیم اما هنوز این درصد، بالاست و شرکت های معدنی و صنعتی را در حوزه سرمایه گذاری برای تولید آزار می دهد. البته ما بیکار ننشسته ایم و با جذب سرمایه، هم با مشارکت سهامداران محترم و هم از طریق تسهیلات بانکی، با سرعت طرح های توسعه ای را در منطقه به پیش می بریم.
شاهین رفیع پور، مدیر عامل سامانه زرپاد در این رویداد اقتصادی گفت : « زرپاد » از بدو تأسیس، با نگاه نوآورانه به بازار طلا، رویکردی مبتنی بر تولید بومی و ارزشآفرینی داخلی را دنبال کرده است. در سال جاری و در راستای شعار “سرمایهگذاری در تولید”، ما برنامهریزی دقیقی برای توسعه خطوط تولید شمشهای کموزن طلا و نقره، با بستهبندی ضد تقلب و استاندارد ملی داریم. همچنین در حال سرمایهگذاری در فناوریهای ردیابی اصالت و توسعه زیرساختهای دیجیتال برای خرید، فروش و سرمایهگذاری آنلاین در طلا هستیم تا ضمن افزایش اشتغالزایی، سهم خود را در توسعه اقتصادی کشور ایفا کنیم.
وی در ادامه به اهمیت جایگاه مسئولیت اجتماعی اشاره کرد و گفت : مسئولیت اجتماعی برای زرپاد صرفاً یک شعار نیست، بلکه بخشی از DNA برند ماست. ما معتقدیم توسعه اقتصادی بدون توجه به عدالت اجتماعی و شفافیت پایدار نیست. زرپاد با هدفگذاری بر دسترسی عمومیتر به سرمایهگذاری در طلا، تلاش میکند قشرهای مختلف جامعه را به بازار سرمایه متصل کند. از سوی دیگر، با حمایت از کارگاههای تولیدی داخلی، ارتقاء مهارت نیروی کار و همکاری با تولیدکنندگان کوچک، به ایجاد یک زنجیرهی ارزشافزوده واقعی کمک میکنیم؛ این رویکرد باعث افزایش اعتماد عمومی، وفاداری مشتری و پایداری در بازار شده است.
رفیع پور در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط اقتصادی پرنوسان امروز، دغدغه اصلی ما حفظ ارزش دارایی مردم و اعتمادسازی در بازار است. نوسانات نرخ ارز، محدودیتهای وارداتی، و کمبود شفافیت در برخی بخشها، چالشهایی جدی برای ما و سایر فعالان حوزه طلا هستند. زرپاد با تکیه بر تحلیلهای دقیق بازار، توسعهی زیرساختهای فناورانه، و شفافسازی قیمتها و خدمات، تلاش میکند با این چالشها بهصورت هوشمندانه مواجه شود. همچنین، در مواجهه با کماعتمادی عمومی نسبت به بازارهای مالی، ما با ارائه اطلاعات شفاف، آموزش سرمایهگذاری، و عرضه محصولات قابل اطمینان، توانستهایم بخشی از این نگرانیها را کاهش دهیم.