نماینده چابهار:

کاهش سهمیه بنزین مصوبه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور است

نماینده سیستان و بلوچستان با بیان اینکه کاهش سهمیه سوخت، مصوبه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور است، گفت: اگر بنا است انقدر فشار بیاوریم که مردم بگویند هزینه بنزین را بیشتر کنید، این را صادقانه بگوییم.

کاهش سهمیه بنزین مصوبه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور است

معین‌الدین سعیدی درباره خبر کاهش سهمیه سوخت و تذکر دیروز و امروز خود عنوان کرد: هم دیروز تذکر دادم هم امروز تذکر دادم شما می‌دانید فاصله‌ها در سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است و مردم روستاها تا بخواهند به شهر بیایند باید مسافت طولانی را طی کنند متاسفانه در سایر نقاط کشور هم اگر کاهش سهمیه داریم، مردم می‌توانند بنزین آزاد بزنند و با استفاده از کارت بنزین آزاد و می‌توانند آنچه نیاز دارند را از این کارت‌ها تامین کنند.

حدود ۸۵ درصد قاچاق سیستان و بلوچستان از دیگر نقاط کشور می‌آید

اگر واقعا دغدغه مبارزه با قاچاق سوخت را دارند، توجه‌شان به مبادی ورودی استان باشد

وی افزود: با این تصمیمات خلق الساعه‌ای که در خصوص کاهش سهمیه گرفته شد اول سهیمه ۲۵۰ لیتر بود بعد ۲۰۰ لیتر شد بعد ۱۵۰ و از هم الان ۵۰ لیتر کاهش پیدا کرده و به ۱۰۰ لیتر رسیده است، در این صورت مردم دچار چالش می‌شوند. یک فرد از  شهرستان زرآباد بخواهد به زاهدان برود هزار کیلومتر باید برود. وقتی امکان تامین سوخت آزاد از جایگاه‌ها هم برای او فراهم نباشد، چه کاری باید بکند؟

نماینده سیستان و بلوچستان یادآور شد: طبیعتا بیشتر نگرانی مسئولان وزارت نفت بحث قاچاق است اما بنابر آماری که خود مسئولان استانداری سیستان و بلوچستان داده‌اند، حدود ۸۵ درصد قاچاق سیستان و بلوچستان از دیگر نقاط کشور می‌آید، لذا اگر واقعا دغدغه مبارزه با قاچاق سوخت را دارند باید عمده توجه‌شان به این مبادی ورودی استان باشد نه اینکه سهمیه مردم را دچار چالش کنند.

کاهش گردشگری در حوزه سواحل مکران به دلیل چالش‌های مرتبط با سوخت

اگر علوفه داشتیم با قاطر، الاغ و شتر مسئله را حل می‌کردیم

وی بیان کرد: اینکه بگوییم بنزین ممکن است قاچاق شود برای حجم مشکلاتی که مردم دچارش هستند، جوابگو نیست. در منطقه گردشگری مکران به خاطر بحث سوخت، توریست‌هایی که می‌خواستند زمینی بیایند نمی‌آیند و دچار مشکل هستند. هیچ راهکاری تعریف نشده است و امروز مجبور شدم بگویم اگر شرایط اقلیمی مناسب تامین علوفه بود، شاید ما با قاطر، الاغ و شتر یک جوری مسئله را حل می‌کردیم که آن هم میسر نیست.

مکاتبه با مخبر برای حل مساله

اگر بنا است انقدر فشار بیاوریم که مردم بگویند هزینه بنزین را بیشتر کنید، این را صادقانه بگوییم

سعیدی یادآور شد: دیروز مکاتبه‌ای با آقای مخبر کردیم که این موضوع را حل کنند واقعا احساس می‌کنم این تصمیم عامدانه بوده و برخی درصدد ایجاد نارضایتی در دل مردم در آستانه انتخابات هستند. اگر بنا بر این است که اینقدر فشار بر مردم بیاوریم که بگویند اصلا نخواستیم هزینه بنزین را بیشتر کنید، این را صادقانه به مردم بگوییم.

مردم سیستان و بلوچستان به نقطه‌ای رسیده‌اند که حاضرند لیتری  ۵ هزار تومان پول بنزین بدهند

کاهش سهمیه بنزین مصوبه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور است

نماینده چابهار خاطرنشان کرد: الان مردم در استان سیستان و بلوچستان به نقطه‌ای رسیده‌اند که می‌گویند ما حاضر هستیم لیتری  ۵ هزار تومان پول بنزین بدهیم اما بنزین سالمی به دست ما برسد این‌ها باعث تذکر دیروز و امروز بنده در مجلس شده است.

وی با بیان اینکه این مصوبه ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور است، گفت: ما از آقای مخبر خواهش کردیم ایشان ورود کند و این مصوبه سرتا پا غلط را اصلاح کنند. اگر بنا است سهمیه بنزین مردم کاهش پیدا کند حداقل کارت سوخت آزاد در جایگاه‌ها قرار گیرد تا حداقل مردم از سوخت آزاد استفاده کنند.

تصمیم‌گیران شرایط منطقه و استان‌های پهناوری مانند سیستان و بلوچستان را نمی‌شناسند

با آب که نمی‌شود ماشین را استارت زد

نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دوستانی که تصمیم گرفته‌اند اصلا شرایط منطقه و استان‌های پهناوری مانند سیستان و بلوچستان را نمی‌شناسند. فاصله یک شهر ما تا مرکز استان هزار کیلومتر است و به شدت ما کمبود تجهیزات پزشکی را داریم و مجبور هستند از شهرستان‌های محروم به مراکز شهرستان‌ها بروند و طبیعتا با آب که نمی‌شود ماشین را استارت زد، باید بنزین باشد.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر درباره کشوری به نام ایران عزیز صحبت می‌کنیم آیا واقعا روا است در ایران سربلند با این همه منابع شأن انسانی به خاطر دریافت سوخت و بنزین تحقیر شود.

گزارش چندین مورد درگیری در جایگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در پی عدم ارائه سوخت آزاد

سعیدی خاطرنشان کرد: این اتفاق روح مردم را آزرده کرده است، آنجا صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌ها را داریم که وقتی نوبت طرف می‌رسد جایگاه‌دار می‌گوید من سوخت آزاد ندارم و نمی‌توانم سوخت دهم و باور کنید چندین مورد درگیری اتفاق افتاده است.

وی گفت: از دوستان دولت و کسانی که در این قضیه تصمیم‌گیر هستند می‌خواهیم که بحث شرایط را لحاظ کنند، فاصله‌ها را در استان سیستان و بلوچستان ببینند و حتما نسبت به سهمیه که متاسفانه کاهش پیدا کرده است، تدبیر کنند.

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس
    0

    کلا کم و بیش دولتهای جمهوری و اسلامی مشکلاتشان را با فشار بر مردم می خواهند حل کنند!این از بنزین!برای آب و برق و گاز که می گویند مردم کم مصرف کنند!برای کمبود دارو که مردم سعی کنند کمتر مریض شوند!!برای مرغ و گوشت و کالاهای اساسی که مردم کمتر مصرف نمایند!برای کمبود بودجه هم مردم بیشتر مالیات دهند و ...

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها