بازگشت نابسامانی به بازار شکر

شکر دوباره گران و کمیاب شد

طی ماه‌های گذشته بازار شکر نوسانات زیادی را پشت سر گذاشت؛ تا جایی که اواخر اردیبهشت، عرضه شکر در بازار کم شد و دلالان عنان بازار را در دست گرفتند و قیمت این محصول در بازار تا بیش از ۳۰ هزار تومان بالا رفت.

شکر دوباره گران و کمیاب شد

گزارش‌های میدانی حاکی از ادامه روند صعودی در بازار شکر و کمیاب‌شدن این محصول در فروشگاه‌های زنجیره‌ای است.

طی ماه‌های گذشته بازار شکر نوسانات زیادی را پشت سر گذاشت؛ تا جایی که اواخر اردیبهشت، عرضه شکر در بازار کم شد و دلالان عنان بازار را در دست گرفتند و قیمت این محصول در بازار تا بیش از ۳۰ هزار تومان بالا رفت.

شنیده‌ها حاکی از آن است که در این مدت برخی دلالان به‌عنوان مصرف‌کننده از فروشگاه‌ها شکر می‌خرند و دپو می‌کنند. عده‌ای از این دلالان حتی شکرهای بسته‌بندی ۹۰۰ گرمی را پس از خرید فله می‌کنند و به قیمت بالاتر به بنکداران و سوپرمارکت‌ها می‌فروشند.

در نهایت دبیر انجمن کارخانجات صنفی قند و شکر اعلام کرده بود که بر اساس مصوبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ ستاد تنظیم بازار، قیمت شکر مصوب برای هر کیلوگرم، ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است. اما این موضوع هم نتوانست بازار شکر را آرام کند؛ چراکه چند روز پیش مشخص شد قیمت ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان، نرخ درب کارخانه است.

چند روز بعد مشخص شد که قیمت عمده‌فروشی شکر ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان بوده و قیمت خرده‌فروشی آن ۲۸ هزار تومان تعیین شده است. تصمیمی که زمان‌بر شدن آن باعث برهم خوردن بازار شکر شده بود و شکر به قیمت بیش از ۳۰ هزار تومان به دست مردم می‌رسید.

افزایش قیمت شکر و اعلام عمومی آن هم از نابسامانی بازار شکر کم نکرد. گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که بسیاری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای شکری برای فروش ندارند و مغازه‌داران نیز شکر را به قیمت ۴۰ هزار تومان عرضه می‌کنند.

پیش از این، تولیدکنندگان نیز از کمبود شکر گلایه کردند. جمشید مغازه‌ای، دبیر انجمن بیسکوییت، شیرینی و شکلات، اخیرا به همشهری‌آنلاین گفته بود که شکر نایاب است و کارخانه‌ها شدیدا درگیر تهیه شکر هستند. بهره‌مند، رئیس اتحادیه قنادان تهران، نیز اخیرا به تجارت‌نیوز گفته که برخی از تاجران از فروش شکر خودداری می‌کنند.

این در حالی است که انتظار می‌رفت با تعیین تکلیف قیمت شکر، وضعیت بازار رو به بهبود برود. انتظاری که وزارت جهاد کشاورزی و دولت هنوز موفق به عملی کردن آن نشدند.

منبع: تجارت نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • حاج عید علی
    0

    مملكت بي سر وسامان بي صاحب ،بهتر از اين نميشه ،،مسئولان بى عرضه رانت خوار وپا رتی باز لعنت به همتون

  • کمال الدین رییسی
    1

    طرح سهمیه بندی کنکور را برای شکر هم اجرا کنید:
    ۹۵% سهمیه رزمندگان زاده ها و زاد زاده ها و زاد زاد زاده ها و...... و امثالهم
    ۵% مردم مناطق

  • رضا
    1

    تا وقتی خوش رقصی امثال وزیر کار وجود دارد همین است هنوز مافیای اقای میرکاظمی و احمدی نژاد دست از سر ملت بر نمیدارند این سه نفر باید محاکمه و اعدام شوند

  • ناشناس
    1

    لعنت بر همه سلطانها بهصوص سلطان شکر

  • ناشناس
    0

    لعنت بر جدواباد سلطان شکر

  • ناشناس
    0

    فدا سرت ما شیرینی و بستنی یکسالمون را جمعه گذشته مفتی خوردیم

  • ممد
    0

    بهتر ما که چند سالی هست شکر نمیخوریم بسیار سالم و سر حال هستیم. مواد مضرر گران شود به نفع مردم است. سیگار را هم گران کنید.

  • اسی
    0

    آسیاب به نوبت، حالا نوبت شکر شد!! به قول شاعر : هر دم از این باغ بری می رسد.

  • ناشناس
    0

    مسوول وصاحب اصلی وسلطان شکر کدومشه دیگه

  • ناشناس
    0

    میگن قراره نوه های صدام هم بیارن ایران دانشگاه تهران درس بخونند ولی خودمون سهمیه صندلی نداریم

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها