کدام بانک ها می توانند سود ۲۳ درصدی بدهند؟

معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: تاکنون ۱۷ بانک و موسسه اعتباری مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار با نرخ سود ۲۳ درصدی را دریافت کرده‌اند.

کدام بانک ها می توانند سود ۲۳ درصدی بدهند؟

معاون اداره اعتبارات این بانک با بیان اینکه مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری عام در نشست روز سوم دی‌ماه سال جاری هیئت عامل بانک مرکزی تصویب و در همان روز به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد، گفت: همانطور که پیش از این اطلاع‌رسانی شده است، این اوراق با نرخ سود علی‌الحساب ۲۳ درصد منتشر می‌شود.

توحید عمرانی افزود: فروش این اوراق صرفاً برای افراد حقیقی ایرانی بالای ۱۸ سال مجاز است و مدت این اوراق حداکثر یکساله است. اما بانک مرکزی به بانک‌ها این اجازه را داده است که این اوراق را با سررسیدهای زیر یکسال نیز منتشر کنند.

این مقام مسئول بانک مرکزی با اشاره به اینکه یکی از الزامات انتشار این اوراق، ارائه درخواست از سوی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری است، تصریح کرد: از زمان ابلاغ شرایط انتشار این اوراق تا این لحظه، مجموعاً ۱۷ بانک درخواست‌های خود را به بانک مرکزی ارایه کرده‌اند و بانک مرکزی نیز متناسب با سیاست‌هایی که برای هر بانک مدنظرش است، مجوز انتشار اوراق را به این بانک‌ها اعطا کرده است و تقاضای مابقی بانکها نیز در حال ارسال به بانک مرکزی است.

وی ادامه داد: بانک‌های ملی ایران، مسکن، رفاه کارگران، توسعه تعاون، خاورمیانه، پاسارگاد، پارسیان، سینا، سامان، اقتصاد نوین، شهر، ایران‌زمین، سرمایه، گردشگری، ایران و ونزوئلا و همچنین مؤسسات اعتباری نور و ملل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری هستند که تاکنون از بانک مرکزی مجوز انتشار این اوراق را دریافت کرده‌اند و از امروز می‌توانند پس از تجهیز شعب نسبت به انتشار اوراق نامبرده اقدام کنند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس
    0

    این طرحهای غیر کارشناسی پیش از اجرا همه شکست خورده اند! دولت اگر می خواهد التهابات و نوسانات شدید بازار ارز، مسکن، اجاره بها، خودرو و طلا را کنترل کند باید به تمام سپرده های بانکی یکساله افتتاح شده از قبل و همچنین سپرده های جدید بانکی که حداقل تا یکماه قسمتی یا تمام موجودی سپرده بانکی توسط صاحب حساب برداشت نشود سود بلند مدت روز شمار 23 درصدی پرداخت کند. علت اینکه بازار ارز، طلا، خودرو و مسکن و اجاره بها ملتهب شده به این خاطر است که بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری نتوانسته اند با پرداخت سودهای ویژه و متناسب با تورم نقدینگی رها شده در بازارهای کاذب مالی را به سمت خود جذب و به تولیدکنندگان جهت خرید زمین و ساخت کارخانه و خرید ماشین آلات صنعتی و سرمایه در گردش تولید و همچنین به صنعتگران و معدن کاران و بازرگانان و کشاورزان و مهندسین و خدمات دهندگان اختصاص دهد.

  • ناشناس
    0

    پول هارو از بانک بکشید بیرون

  • 🐜
    0

    ملت راچی فرض کردید خودتون هستید هرکس نقدینگی خودراب بانک بسپارد پول و سرمایه خود رادود کرده وبجز بی ارزش کردن پولش چیزی عایدکسی نمی فهمم وعقل چی خوبیه

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها