ماجرای پیام «هشدار زلزله» چه بود؟ / مدیریت بحران:‌ جعلی است، نگران نباشید

درپی ارسال پیامی با موضوع اخطار زلزله برای برخی از شهروندان تهرانی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد که چنین پیامی صحت ندارد و شهروندان نگرانی بابت وقوع زلزله نداشته باشند.

ماجرای پیام «هشدار زلزله» چه بود؟ / مدیریت بحران:‌ جعلی است، نگران نباشید

دقایقی پیش پیامی که به نظر می‌رسد از سوی گوگل و تحت سیستم عامل تلفن‌های همراه ارسال شده باشد، برای برخی از شهروندان ارسال شد. این پیام که با عنوان اخطار زلزله بر روی گوشی تلفن همراه برخی از شهروندان ظاهر شده بود، دارای چنین محتوایی بود: هشدار زلزله؛ آرام باشید و به پناهگاهی در اطراف بروید»

پیگیری از سازمان مدیریت بحران کشور حاکی از آن است که چنین پیامی صحت نداشته و جعلی است. محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با ایسنا با جعلی دانستن این پیام گفت: « امکان پیش‌بینی زلزله وجود ندارد و چنین پیامی اساسا جعلی است و شهروندان نباید به آن توجه کنند.»

پیام ارسال شده برای برخی تلفن‌های همراه

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه شهروندان نباید نگران این پیام باشند، اظهارکرد:‌ درخواست من از شهروندان این است که بابت دریافت این پیام دچار نگرانی و ترس نشده و خونسردی خود را حفظ کنند. تاکید می‌کنم که اساسا امکان اینکه بتوان زلزله را از چند ساعت قبل از وقوع پیش‌بینی کرد وجود ندارد واز این رو کاملا واضح است که این پیام جعلی است.»

مهدی ولیپور، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با جعلی دانستن این پیام گفت: « اینکه شهروندان همواره باید آمادگی نسبی دربرابر زلزله داشته باشند، امر مهمی است، اما توجه داشته باشید که زلزله قابل پیش‌بینی نیست و از این رو این پیام کاملا جعلی است. شهروندان نگرانی از این بابت نداشته باشند.»

پیامک همراه اول و تکذیب هشدار زلزله

سامانه همراه اول نیز با ارسال پیامک انبوه ، اعلام کرد: اگر پیام هشدار زلزله دریافت کرده اید، این پیام صحت ندارد.

توضیحات پلیس فتا درباره هشدار زلزله

سرهنگ پاشایی معاون پلیس فتا نیز درباره چگونگی ارسال پیام هشدار به برخی از کاربران تلفن همراه، گفت: یک قابلیتی روی گوشی‌های تلفن همراه به نام ارائه هشدارهای ضروری وجود دارد که فقط به اینترنت نیاز دارد. این قابلیت هم برای این است که اگر خدایی نکرده بچه‌ای در منطقه جغرافیایی خاص گم شده یا طوفان هر اتفاق دیگری که رخ داده،‌ پلیس یا شهرداری بتواند یک پیام هشداری ارسال کند که این پیام هشداری براساس قابلیتی که روی تلفن همراه قرار دارد، به افراد ارسال شده و آن را می‌بینند.

وی با بیان اینکه این پیام می‌تواند شیطنت باشد که منشاء آن باید مورد رسیدگی قرار گیرد اضافه کرد: به طور قطعی اعلام می‌کنیم که هیچگونه تهدیدی برای هموطنان عزیز وجود ندارد. این می‌تواند شیطنت یک کاربر باشد یا هک باشد. این قابلیتی است که روی گوشی تلفن همراه اندروید به خصوص گوشی‌های سامسونگ وجود دارد و عمدتا هم دارندگان این نوع گوشی‌ها این پیامک را دریافت کرده‌اند.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 5
  • ناشناس
    0

    زلزله در مبلغ ابونمان تلفن ثابت توسط همراه اول امده است

  • سلام
    0

    نه به قطعی اینترنت نه به پیامک های ازاردهنده نه به کودک همسری نه به بیسوادی نه به مدرک دزدی،نه به بی وطنی،نه به بی ریشگی، نه به حقوق های نجومی نه به جمود فکری،نه به دروغ سیستماتیک ،نه به مسئولیت ناپذیری،نه به گرانی نه به رانت ،نه به چاپلوسی ، اری به زندگی،اری به تفکر امروزی،اری به خرد جمعی،اری به حرمت به حریم شخصی،اری به شاد زیستن ،اری به میهن به ابادی.

  • ناشناس
    0

    آری به زندگی معمولی مانند سایر کشورها

  • ناشناس
    0

    نه به هرزگی، نه به بی ناموسی، نه به بی اخلاقی، نه به هوس بازی، نه به زنبارگی، نه به ذلیل شدن برای جنس مخالف و....
    بله به انسانیت

  • ناشناس
    0

    ۱۶ آذر را تحت اشعاع قرار دادید رفت

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها