چند درصد رانندگان تاکسی های اینترنتی تحصیلات عالیه دارند؟

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه ۷۵ درصد رانندگان تاکسی‌های اینترنتی دارای تحصیلات عالیه و بالای فوق لیسانس هستند، گفت: متاسفانه امروز جوانان تحصیلکرده به جای کار در خطوط تولید دو ساعت کار با پراید را ترجیح می‌دهند.

چند درصد رانندگان تاکسی های اینترنتی تحصیلات عالیه دارند؟

علی اصلانی، بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه مشاغل تاکید کرد و گفت: برای پیشرفت تولید و صنعت داخلی باید به آموزش و فرهنگسازی در حوزه کار روی بیاوریم و دانش آموزان را از دوران ابتدایی استعدادیابی و به سمت مشاغل مورد علاقه هدایت کنیم.

وی افزود: در گذشته پدران شغل آبا اجدادی خود را به فرزندان منتقل می‌کردند و این شغل نسل به نسل و شاید ۳۰ سال ادامه می‌یافت، ولی به تدریج این رویه تغییر یافت و تمایل به ادامه شغل پدری کمرنگ شد چون به فرهنگ کار بها ندادیم.

چرا جوان تحصیلکرده دوساعت کار با پراید را ترجیح می‌دهد؟

این فعال حوزه کار با بیان اینکه ۷۵ درصد رانندگان تاکسی‌های اینترنتی دارای تحصیلات عالیه و بالای فوق لیسانس هستند، اظهار کرد: متاسفانه چون در زمینه مشاغل فرهنگ سازی نمی‌کنیم و مطابق با علم روز و مشاغل جدید پیش نمی رویم، در همان مشاغل سنتی باقی مانده‌ایم.

اصلانی تصریح کرد: چرا یک جوان تحصیلکرده با مدرک لیسانس و فوق لیسانس حاضر نیست با ماهی ۴ میلیون تومان حقوق در خط تولید کار کند و دو ساعت کار با پراید را ترجیح می‌دهد؟ چون آموزش نداده‌ایم و فرهنگسازی نکرده‌ایم در نتیجه شغل‌هایی که ثبات ندارند و غیرمولد هستند در جامعه رونق گرفته است در حالی که باید به تمام شغل ها ارزش قائل شویم.

قهرمان سازی در فیلم ها را به سمت مشاغل کاذب بردیم

وی بر ضرورت نقش رسانه در آموزش و ترویج فرهنگ کار تاکید کرد و گفت: قهرمان سازی در فیلم‌ها را به سمت شغل‌های کاذب بردیم در حالی که یک کشاورز یا تراشکار هم می‌تواند قهرمان باشد، وقتی یک خانه ۵۰۰۰ متری و ماشین خارجی نشان می‌دهیم و زندگی ایده‌آل را تبلیغ می کنیم جوانان تحصیلکرده هم توقع دارند و دنبال پشت میزنشینی می روند.

اصلانی در پایان گفت:امروز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در حال تعریف استانداردهای شغلی متناسب با مشاغل آینده است، چون بازار کار ما در حال پوست اندازی است و از ظهور مشاغل جدید تاثیر می پذیرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 12
  • جعفر صادق
    2

    انتظار دارین جوان تحصیل کرده بره تو کارخونه خاک و دود بخوره شیفت کاری و نوکری ارباب سرمایه بکنه برای ماهی 5 تومن!! کشور دلال ها میچرخونن نه تولیدکننده ها

  • ناشناس
    0

    آورین آورین

  • ناشناس
    0

    زندگی خوب را ازمردم گرفته اند

  • ناشناس
    1

    عوضش ریییس حمهورمون 5 کلاس سواد داره

  • ناشناس
    0

    با وجود مسئولانی مثل شما خود بهود آموزش داده میشه . خودت میگی فوق لیسانس . عقب مانده ذهنی نیستکه روزی 10 ساعت وقت بزاره ماهی 5-10 تومن . میره اسنپ

  • حسام
    0

    یعنی باید فرهنگ سازی میکردن با ماهی ۵ تومن زندگی و بچرخونی

  • کلید
    1

    کار .تولید .کجاست .جوانان دنبال کار هستند .کار پیدا نمی شود .انهای که تخصص ندارند سرکار هستند .متخصصین هم راننده شده اند

  • ناشناس
    3

    به مدد دانشگاه آزاد اسلامی ، غیر انتفاعی و...رشته های بی شغل و من در آوردیتا دلت بخواد ایجاد و مدرکش تحویل داده شد ، الان ۹۸ درصد جوانان دانشجو یا فارغ التحصیل یه رشته ای هستند !

  • ناشناس
    0

    مثل کاندیداهای ریاست جمهوری که امسال "حاکمیت اقتصادی" یاد گرفته بودن ومعنی اون را هم نمیدونستنو هی تومناظره ها می گفتن، شمام کلمه "فرهنگ سازی" را یاد گرفتی ، نمیدونی کجا بسازی

  • ناشناس
    1

    راحت طلبی / عدم مهارت / توقع زیاد / عدم مسئولیت پذیری ، سبب بیکاری جوانان هست ، با اسنپ از صبح تا شب کار کنی خرج اصطلاک و بنزین و ... رو کنار بزاری ماهی واست داره ؟ نمیشه با اسنپ زندگی با این گرونی چرخاند

  • خیلی هم خوفه
    0

    مگر بد است راننده تاکسی ما با ادب باشد تا در مواجه شدن با کوچکترین خلاف انتظاری از راننده مقابل هزار چیز و مبخ جلوی زن و بچه ردیف کند ؟؟؟

  • @...
    0

    نگران نباشید جاشون آقازاده ها و فامیل زادگان هستند !

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها