عضو اتاق بازرگانی ایران:

شرایط مبادله کالا میان پاکستان و ایران فراهم شد/ سیب و سرامیک می‌دهیم؛‌ پارچه و برنج می‌گیریم

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت:‌ به زودی تهاتر با پاکستان آغاز می‌شود و قرار است هیاتی از این کشور به اتاق بازرگانی زاهدان بیاید تا در این مورد و همچنین تجارت آزاد بین دو کشور مذاکره شود.

شرایط مبادله کالا میان پاکستان و ایران فراهم شد/ سیب و سرامیک می‌دهیم؛‌ پارچه و برنج می‌گیریم

لعل محمد بلوچ زهی در مورد آخرین وضعیت تهاتر ایران و پاکستان اظهار کرد: به زودی موضوع تهاتر شروع می‌شود. قرار است که هیاتی از پاکستان به اتاق بازرگانی زاهدان بیاید تا در این مورد و همچنین تجارت آزاد بین دو کشور مذاکره شود.

وی اضافه کرد: از پاکستان کالاهایی مانند موز، انبه، پارچه و کالاهای اساسی مانند برنج وارد می‌شود و در مقابل کالاهایی مانند سیب درختی، ‌خرما، محصولات پتروشیمی و کاشی و سرامیک به این کشور ارسال می‌کنیم که در این موارد می‌توانیم تهاتر داشته باشیم.

بلوچ‌زهی افزود: در مورد شرایط تهاتر مذاکره شده و زمینه فراهم است، در صورتی که این سفر انجام شود و شرایط استانی مورد بررسی قرار بگیرد امیدوار هستیم که تهاتر بین دو کشور کلید بخورد. قرار بود این سفر در اول دی ماه انجام شود اما هنوز این اتفاق نیفتاده است. موضوع تهاتر در تهران مصوب شده اما در این سفر قرار است در مورد شروع کار صحبت شود. رییس بانک مرکزی هم باید در این مورد جزئیات را مشخص کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی زاهدان بیان کرد:‌ قطار پاکستان- ایران- استانبول افتتاح شده و اولین سفر حدود ۴۵ روز پیش از پاکستان به ایران و سپس از ایران به استانبول انجام و اولین محموله کالا به این شهر رسید. امیدوار هستیم که این کار به صورت مستمر ادامه داشته باشد. پاکستان هم برای ادامه این روند مصر است. تاکنون تنها این یک سفر بوده و برای ادامه کار برنامه‌ریزی درحال انجام است.

وی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا مشکل برگشت خوردن کالا در مورد پاکستان نیز وجود دارد یا خیر گفت: چنین مشکلی با پاکستان نداشته‌ایم و در مقابل هم هیچ یک از کالاهای وارداتی از این کشور دچار مشکل نبوده است.

پیشتر مدیرکل دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت در این مورد گفته بود: از طرف ما آمادگی کامل برای شروع تهاتر وجود دارد چراکه قوانین و مقررات کشور اجازه تهاتر را می‌دهند، امیدواریم که پاکستان بتواند سریع‌تر زمینه قانونی خود را برای این کار آماده کند.

منبع: ایلنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 9
  • ناشناس
    0

    کشور جالبی داریم هر کشوری که جنسش رو دستش مونده میندازه به ما .

  • کیام
    1

    محصولات کشاورزی و برنج پاکستان تماما داری سموم هستن اصلا نظارت و آزمایشی در مواقع واردات وجود ندارد و همه فرمالیته است. پاکستانی ها دقیقا اجناس سالم و ارگانیک را به روسیه ارسال میکنندکه برگشت داده نشود

  • شبنم
    1

    خلایق هر چه لایق

  • ناشناس
    0

    برنج پاکستانی از هندی بهتر است خیلی از برنجهایی که به نام ایرانی فروش میره با کمال تاسف پاکستانی است از آن رانندگانی که از بندر به شمال میبرند و همان جا صاحبان برنجها به نام ایرانی می فروشند باید پرسید پس باید برنج پاکستاتی به فراوانی وارد شود

  • مهدی
    0

    بازگشت ایران به عصر حجر. مبارکه

  • سید حسن
    0

    ایران اگر بخواهد با دنیا تعامل داشته باشد باید با صداقت وبر پایه اصول علمی کار کند ،ساید بای سایدی که با یک مارک معروف تولید میکند صدای موتور آن چندین برابر نمونه های تولیدی خارجی اش است ،یک مارک کره ایی لکن با قطعات چینی و ایرانی که بغیر صدای زیاد عیوب دیگری دارد ، محصولات کشاورزی آن به جای استفاده از شیوه های ارگانیک از مواد شیمیایی با دوزهای بالا برای بالا بردن درشتی میوه و بازار پسندی که این هم سلامت جامعه را بخطر میاندازد و هم لطمه به محیط زیست میزند و...........

    نظرات شما -
    • احسان
      0

      دوو

  • سید حسن
    0

    باتوجه به بالا بودن تورم در جامعه حتی تولید محصولات کشاورزی در ایران مقرون بصرفه نیست ،موز از افریقا به ترکیه و از ترکیه به ایران میاید و با وجود دهها واسطه در مغازه با قیمت محصولات داخلی قابل قیاس است متاسفانه با کمبود آب در کشور و تورم و هزینه های تولید در ایران امیدی به به آینده کشاورزی نخواهد بود.

  • ناشناس
    0

    مثل عهد بوق می خواهند کشور را اداره کنند!!!! یک قبیله ای در افریقا از حکومت ایران هم بهتر با جهان تبادل و اترتباط دارد. کشور را منزوی و نابود و به خاکریز چین و روسیه در برابر غرب تبدیل کردید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار سایر رسانه ها