نخستین محموله کمک‌های مردمی شهرستان هشترود به استان‌های گلستان و لرستان ارسال شد

فرمانده سپاه هشترود گفت:نخستین محموله کمک‌های مردمی شهرستان هشترود به ارزش ۱۵۰ میلیون ریال به استان‌های گلستان و لرستان ارسال شد.

نخستین محموله کمک‌های مردمی شهرستان هشترود به استان‌های گلستان و لرستان ارسال شد

سرهنگ پاسدار جعفر غیابی با اشاره به ارسال نخستین محموله کمک‌های مردمی شهرستان هشترود به مناطق سیل زده کشور اظهار داشت:نخستین محموله کمک‌های مردمی خصوصاً خیر بزرگوار حاج مجیدغفارزاده به مناطق سیل زده کشور ارسال شد.

وی افزود: این کمک‌ها به ارزش 150 میلیون ریال شامل، 1000 بسته نان، 100 تخته پتو، 25 متر موکت، لباس‌های نو، تعداد چند بسته آب معدنی و کنسرو و برنج عصر امروز به مناطق سیل زده ارسال شد.

فرمانده سپاه هشترود از مردم نوع دوست و خیر شهرستان خواست تا کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت محله خود تحویل دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن به دست هموطنان سیل زده برسد.

غیابی بیان کرد: بسیج و سپاه همیشه در کنار و همپای مردم در حال کمک‌رسانی به نیازمندان است که در این زمینه در تلاش هستیم تا بتوانیم به وظایف خود در راستای کمک‌رسانی به نیازمندان گام برداشته و مثل همیشه نقش خود را نشان دهیم.

گفتنی است بر اثر بارندگی‌های شدید سیل استان گلستان را از ابتدای فروردین ماه امسال فرا گرفت و خسارت‌های زیادی به این استان وارد کرد، همچنین سایر استان‌های کشور همچون فارس و لرستان نیز درگیر سیل شدند که مقام معظم رهبری طی روزهای گذشته در پیامی به نیروهای مسلح برای کمک به سیل زدگان استان‌های شمالی دستور دادند.

منبع: تسنیم

1981

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید