ساخت ۵ مدرسه در روستاهای نهاوند از محل اعتبارات بنیاد برکت

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی از ساخت ۵ مدرسه در روستاهای نهاوند از محل اعتبارات بنیاد برکت خبر داد.

ساخت ۵ مدرسه در روستاهای نهاوند از محل اعتبارات بنیاد برکت

حسن بهرام نیا با اشاره به ساخت مدرسه ابتدایی برکت در روستای «کهریز سلیم» از توابع بخش خزل گفت: مجوز و اعتبار کامل احداث ۵ آموزشگاه در شهرستان نهاوند از محل کمک‌های بنیاد برکت اخذشده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲ مدرسه از ۵ مدرسه در روستای «ده حیدر» و «کهریز سلیم» افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است، گفت: ۳ مدرسه دیگر مربوط به روستاهای «وراینه»، «سهران» و «جهان‌آباد» هستند که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرستان نهاوند بیشترین بافت فرسوده را در بین مدارس استان همدان دارد، گفت: با توجه به این مهم امروز ضرورت بهسازی، نوسازی و احداث فضاهای آموزشی استاندارد در شهرستان نهاوند بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

وی عنوان کرد: طی ۲ سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه‌های آموزش‌وپرورش و آموزش عالی انجام‌شده که با افتتاح تدریجی این پروژه‌ها علاوه بر شیرین شدن کام مردم از فاصله عقب‌ماندگی‌های پیشین شهرستان کاسته خواهد شد.

منبع: مهر

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید