لحظه شماری اهوازی‌ها برای استقبال از زوار اربعین

مردم عرب خوزستان و منطقه عین دو که سالیان درازی است به مهمان نوازی نیز مشهورند برای استقبال از زوار اربعین حسینی تدارک ویژه ای نیز می‌بینند.

لحظه شماری اهوازی‌ها برای استقبال از زوار اربعین

منطقه عین دو اهواز در 5 کیلومتری ابتدای جاده اهواز به سمت مرز چذابه قرار دارد همچنین همه ساله زوار اربعین حسینی برای ورود به کشور عراق از مرز چذابه از این منطقه عبور میکنند.

مردم عرب خوزستان و منطقه عین دو که سالیان درازی است به مهمان نوازی نیز مشهور هستند برای استقبال از زوار اربعین حسینی تدارک ویژه ای نیز می‌بینند. در سالهای اخیر اهالی منطقه با برپایی مواکب حسینی از مسافرین استقبال و پذیرایی می‌کند.

امسال هم همچون سال‌های گذشته با نزدیک شدن ایام اربعین موکب‌ها در حال برپایی هستند. سید شرفا یکی از موکب داران منطقه عین دو به خبرنگار ما از برپایی بیش از 60 موکب در این منطقه خبر داد.

وی افزود: اهالی منطقه این مواکب را تا پایان ماه صفر برپا نگه داشت‌ه و در خدمت زوار اباعبدلله خواهند بود.
وی همچنین از برنامه ویژه پیاده روی مردم مناطق مختلف اهواز و اهالی این منطقه در تاریخ 25 مهر به سمت مرز چزابه گفت و عموم مردم ایران برای حضور در این مواکب و همراهی کاروان پیاده روی اهواز دعوت کرد.

منبع: تسنیم

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید