مرگ دختر بچه ۱۸ ماهه در اثر برخورد با کامیون در یاسوج

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: دختر ۱۸ ماهه به دلیل برخورد کامیون در جاده کرد لاغری یاسوج فوت کرد.

مرگ دختر بچه ۱۸ ماهه در اثر برخورد با کامیون در یاسوج

جلال پورانفرد ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این حادثه صبح امروز و در ساعت ۱۰ صبح به وقوع پیوست که متاسفانه این کودک به دلیل شدت جراحات در گذشت.

وی بیان داشت: برخورد کامیون با این دختر بچه سبب آسیب و ترومای شدید به سر شده بود که قبل از رسیدن آمبولانس این کودک جان خود را از دست داده بود.

پورانفرد با اشاره به دیگر حادثه امروز تصریح کرد: امروز همچنین مردی ۵۲ ساله‌ از ارتفاع سه متری در یک ساختمان در حال ساخت در یاسوج سقوط کرد.

وی بیان داشت: این فرد به کمک نیروهای آتش‌نشانی به پائین منتقل شد و در با توجه به ضربه شدید به این فرد، کمر و ستون فقرات دچار ضربه های شدیدی شده بود که پس از اقدامات اولیه به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شد.

منبع: مهر

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید